vineri, 15 octombrie 2010

hainele spun povesti

Sunt micuta rochie neagra.
Pe mine ma porti de revelion, cu cele mai stilate accesorii; si iti aduc noroc tot anul.
Tot pe mine ma porti la o petrecere eleganta, si esti in centrul atentiei. Distinsa, dulce, clasica si moderna, feminina.
Imbracata cu mine si asortata cu un parfum usor dulce, cu accesorii moderne, parul aranjat sic; tu, femeia de astazi, atragi privirile oriunde te-ai afla, in orice ocazie.
Pentru ca eu nu ma demodez niciodata, am stil si eleganta.

Eu sunt jacheta viu colorata, care iti lumineaza fiecare dimineata de toamna. Verdele iti aduce speranta unei zile frumoase. Rosu iti aduce pasiunea unei iubiri sub razele sublime ale soarelui. Galbenul iti aduce veselia unui copil pe o campie intinsa cu flori.

Iar eu sunt camasa pe care o porti la birou; dar nu numai. Impun decenta, respect, inspir putere, cariera. Simpla, in carouri sau cu dungi, ma poti purta indiferent de starea de spirit pe care o ai dimineata. Poti sa fii vesela si indragostita, poti sa fii puternica si dura; pe mine ma poti purta in orice moment. Iar atunci cand ai nevoie de un plus modern in tinuta ta, boleroul tricotat este alegerea perfecta. Daca vrei un plus classic, alege un sacou. Este elegant, si la nevoie poate fi purtat doar pe umeri. Iar eu, camasa ta, ma inteleg minunat cu amandoi.

Pe noi, dar si multe alte surori si prietene ale noastre, ne gasesti in magazinul TaraFashion. Este un magazin online de haine, incaltaminte si accesorii, pentru femei, femei insarcinate si pentru barbati.

Au produse noi, moderne, au produse din sezonul trecut cu preturi de outlet; au cupoane de reduceri de pana la 50% pentru clienti; au tinute complete, au concursuri si tombole. Au chiar si o rubrica pentru cei care au nevoie de ajutor. Aici gasesti, de exemplu, tabelul cu marimi, politica de returnare, de livrare a comenzii. Daca esti client nou, ai chiar un bonus motivational la prima comanda, un bonus de 30 de lei. Stiu, vei spune ca nu te incalzeste cu nimic, ca nu este deloc un bonus mare; gandeste-te totusi doar la faptul ca preturile lor pornesc de la 39,90 lei.

Ce gasesti inovator la TaraFashion este cabina de proba. In curand, poti proba simplu si eficient tinutele, poti asorta hainele, culorile, accesoriile si chiar incaltamintea. Totul in functie de personalitatea ta, de tinuta de care ai nevoie, de posibilitatile financiare de care dispui.


Si eu am spus povestea acum, pentru ca am avut voie. Am fost redactor al unei reviste de moda si am scris acest articol pentru proba cu numarul 11 a concursului SuperBlog 2010.

Niciun comentariu: