sâmbătă, 23 octombrie 2010

sa fii tu

Au trecut ani...au trecut ani...si viata s-a schimbat...
Toate intamplarile prin care trecem in viata sunt accesoriile personalitatii noastre. Fiecare moment trait cu tot sufletul isi pune amprenta asupra noastra; ne schimba in mai calzi, mai buni, mai intelegatori; sau din contra in mai reci, mai duri, mai indiferenti.
O dragoste esuata, o decizie gresita, o floare primita, o dedicatie frumoasa - fiecare aduce o lacrima sau un zambet. Dar lacrima si zambetul sunt mult mai mult decat ceea ce par a fi. Inalta o fiinta, sau ... o distrug.
Si, de multe ori, cand ai senzatia ca cineva te-a distrus, realizezi mult mai tarziu ca el te-a inaltat. A ajutat la formarea ta, la maturizarea ta, la ceea ce este mai bun si mai frumos in tine. A scos la iveala acel ceva de care se va indragosti altcineva; acel altcineva care te va face cu adevarat fericit(a). Ai devenit mai puternic(a), si ai invatat incet-incet ceea ce iti doresti de fapt in viata.
Ai invatat ce inseamna sa fii precaut, diplomat; ce inseamna sa iubesti, sa daruiesti; ce inseamna sa nu iti fie teama si sa fii tu in orice moment.

Niciun comentariu: