duminică, 13 noiembrie 2011

gasca mea si armamentul multimedia


Zilele trecute ne gandeam ce sa facem de Revelion. Si am primit o oferta pentru Unitatea Militara de Vacanta Hunedoara. Misiuni de tot felul, armament si echipament complet pus la dispozitie. Tare, nu?

Totusi, am spus sa incepem Noul An fara senzatii extreme, si sa gasim un loc calduros, cu vin fiert, cozonaci si scortisoara, sa ne echipam cu armament, dar un altfel de armament decat cel de la Unitatea Militara de Vacanta Hd. Un armament multimedia, sa dam muzica tare si sa petrecem in felul nostru zapacit, dar chill.


O!play Gallery este armamentul pe care il alegem pentru intrarea in Noul An.
ASUS O!Play Gallery este un media player cu WI-FI si acces la internet, capabil sa redea o varietate de formate audio, video si chiar imagini.
Vom avea o noapte plina. Muzica tare, si dans...pana mult dupa focul de artificii. Apoi, pe la 2 dimineata, punem un film vesel, si unii din noi adorm in timpul lui, altii asteapta finalul ai apoi adorm. Iar a doua zi ne uitam la fotografiile cu artificii si cu gasca dansand in noaptea de Anul Nou.

ASUS O!Play are in partea din fata un cititor pentru card de memorie Compact Flash, un al doilea cititor SD/MMC, respectiv slot pentru card MS/MS Duo. Mai are un conector LAN, iesire HDMI, conectori audio S/PDIF de tip Coaxial si Optic, conector pentru IPod, IPhone si un conector USB.

Ce are fain O!play: faptul ca poate reda continut media de pe IPod/IPhone direct pe ecranul unui televizor Full HD, conectat la dispozitiv prin interfata HDMI. Si am o muzica buna pe IPod-ul meu, caci ascult multa muzica in drumul meu spre job, si trebuie ascultata de Anul Nou!

Formatele de imagine pe care le suporta sunt de tip JPEG, BMP, PNG, GIF si TIFF; iar calitatea imaginii este una superioara. Vom avea niste amintiri tare dragute.

Cu un asemenea armament multimedia abia asteptam petrecerea de Anul Nou. Cred ca o sa fie cea mai reusita de pana acum. La multi, multi aniiii ! O!playfully!


Articolul este scris pentru concursul SuperBlog 2011, etapa nr. 19.

Niciun comentariu: