luni, 21 noiembrie 2011

You... Tar-zen; Me...ZEN

Schni Schna Schnappi
Schnappi Schnappi Schnapp

suna alarma

snoooze 10 minutes

....
10 minute mai tarziu...
Schni Schna Schnappi
Schnappi Schnappi Schnapp

ma trezesc si eu intr-un final

somnoroasa ma frec la ochi, imi pun ceva pe mine, caci este tare rece...si cand sa merg spre baie ....

- Buna, Raluca.
- h h h hy...

La mine pe birou este ceva...


- Nu te speria. Eu sunt Zen. Sunt un notebook ASUS. Creatorii mei ma descriu ca fiind un exercitiu in filosofie si tehnologie, pentru ca stiu sa mentin un echilibru intre nevoile utilizatorilor si dezvoltarea tehnologica. Am fost lansat in Romania in 11.11.2011; prima zi a unui nou inceput. Eu sunt un nou inceput in materie de tehnologie emotionala, sa-i spunem.
- Te...te...tehnologie emotionala? Cred ca inca visez!
- Hai, Ralu, revino-ti!! Nu visezi! Stiam ca esti deschisa la tot ce e nou, tot ce e performant, tot ce e bun.
Sunt un portabil cu o viteza impresionanta de lucru, si totodata sunt linistea care se integreaza perfect in viata utilizatorului. Echipat cu tehnologia ASUS SonicMaster am o putere audio de patru ori mai mare decat a altor ultrabook-uri.

- Si...de ce eu?
- Suntem doua modele: ZenBook UX21 si ZenBook UX31, echipate cu procesoare IntelCore i5 si i7. Exteriorul nostru este acoperit integral cu aluminiu, si suntem cele mai subtiri portabile de pe piata, cu o grosime de la 3 mm in fata la 9 mm in spate.
Eu sunt ZenBook UX 21, nu l-am lasat pe UX31 sa vina la tine, am vrut sa vin eu pentru ca stiu ca iti place cifra asta, si ca iti poarta noroc ca esti nascuta in 21. Am venit sa-ti port noroc.
- Ce dragut.
- Stiu ca nu ai rabdare sa astepti, asadar noi dispunem de functia instant-on care permite repornirea in 2 secunde din modul sleep, si pana la 2 saptamani standby time cu fisiere deschise, si a altor date pastrate in conditii de siguranta.
- Vad ca stii foarte multe despre mine!
- Pai nu doar tu faci research cand ai nevoie de ceva detalii, ci si inginerii ASUS. Ei au echipat ZenBook-urile cu tot ce are nevoie un utilizator.
Tot ei au conceput un sistem de racire personalizat, utilizand canale in forma de V, cu o arhitectura unica cu lamele de cupru, pentru a imbunatati fluxul de aer si racirea. Cand autonomia bateriei scade sub 5 procente, noi vom salva in mod automat fisierele in lucru pentru a preveni pierderea de date.
De acum, poti edita articole pe blog fara teama.

- Deci, tu spui ca esti cel mai bun pentru mine?
- Da. In special, sunt ideal pentru a calatori alaturi de tine. Stiu ca, atunci cand pleci undeva, nu iti place sa mergi cu multe lucruri dupa tine, si iei doar lucrurile cu adevarat importante si necesare. Stiu ca eu iti sunt necesar. Si sunt mai usor decat oricare altul, si mai usor decat o carte. Acum poti sa ma iei cu tine peste tot in calatoriile tale. Poti fi Zen si tu, cu mine!
- Lasa-ma sa ma gandesc putin...putin mai mult asa ca lunea dimineata.
... ok, you're mine! :) I'm Zen too!



Articolul este scris pentru etapa nr. 23 a concursului SuperBlog 2011.


Niciun comentariu: