luni, 28 noiembrie 2011

parteneri media superblog 2011

Partenerii media au fost alaturi de noi si ne-au sustinut pe toata durata concursului.
Din 10 decembrie, dupa gala supeblog 2011, putem pleca in vacanta pana la editia urmatoare: SuperBlog 2012.

Asadar, partenerii acestei editii au fost:

- TVR - Zon@ IT - un program TV dedicat acestui fenomen de blogging si nu numai. Hardware, software, jocuri pentru PC si console, gadgets, etc, toate prezentate intr-o emisiune TV.

- Radio Lynx - radio online, cu muzica pe toate gusturile, si o emisiune dedicata special superblog-ului, miercurea de la 15 la 16. Invitati, dezbateri deschise...argumente, nemultumiri, felicitari....

- Connect - revista de telecomunicatii; cea mai mare din Europa. Gasesti aproape orice informatii ai nevoie: produse - laptopuri, telefoane; muzica si film, ultimele stiri din domeniu.

- Photo Magazine - o revista cu si despre fotografi, cu si despre fotografii; aparate foto si tehnici de fotografiere. O revista pentru pasionatii de arta si frumos, pentru oricine iubeste mai mult sau mai putin fotografia.

- 121.ro - comunitatea femeilor senzationale. Povesti, concursuri, lifestyle, moda si frumusete, sex si relatii, sanatate, cariera, biblioteca s.a. Ai sfaturi de viata din partea specialistilor, pentru aproape orice problema intampini, si lumea o sa se intrebe "how she does it?"

- MediaLOOK - este un centru de relatii media; ajuta companiile in distribuirea stirilor catre jurnalisti, editori, bloggeri si site-uri.

- PRwave - este consultant in comunicare si relatii publice si imagine pentru diferite companii. Ofera servicii de relatii publice, campanii integrate de imagine, si un serviciu nou de comunicare si PR derulate prin intermediul site-ului lor.

- moneywatch.ro - un blog cu si despre Bogdan Mihalascu, castigatorul SuperBlog 2009. Un blog care analizeaza afacerile si succesul.

- obisnuit.eu - un blog cu si despre Manuel Cheta, castigatorul SuperBlog 2010. Un blog despre tehnologie si placeri cognitive, dupa cum spune chiar autorul.

- LexaVerzes.ro - un blog cu si despre Alexandra Verzes - loc 8 in SuperBlog 2008, loc 2 in SuperBlog 2009 si loc 3 in SuperBlog 2010.


Multumim tuturor.

Articolul este scris pentru etapa nr. 32 a concursului SuperBlog 2011.

Niciun comentariu: