joi, 30 mai 2013

Epic: Regatul secret

Aseara m-am simtit din nou copil, un copil in Regatul secret. De acum sunt RS (Raluca Simona).

MK (Mary Katerine) vine in vizita la tatal ei.
Acesta locuieste intr-o casuta la marginea unei paduri. El cerceteaza o lume magica in care doar el crede, pe care doar el o aude si incearca sa o vada. Din acest motiv l-a parasit si sotia, a plecat in urma cu multi ani impreuna cu fetita lor.
Atunci Mary era doar o copila. Astazi MK a devenit o domnisoara in toata regula, care asemeni mamei ei nu il intelege pe cercetator.

In Regatul secret se da o mare batalie intre bine si rau. Bogonii (ganganiile urate) vor sa distruga natura.
Intr-o zi, plimbandu-se prin padure MK ajunge ca prin magie in acest univers secret, exact in momentul in care regina lumii verzi moare. Cu ultima putere regina o transforma pe MK si ii cere sa salveze lumea verde.
Initial MK nu intelege ce i se intampla, cum de s-a micsorat si cum se va putea intoarce acasa. Dar incet-incet intra in actiune si face tot posibilul sa salveze padurea, lumea verde.
O aventura ireala, amuzanta pe alocuri; un film de animatie atat pentru copii cat si pentru adulti.

Cele mai simpatice personaje din film sunt melcii vorbitori. Unul cu cochilie, unul fara; care lasa o dara lipicioasa in urma lor; pot vedea in toate partile pentru ca nu au ochii fixi in cap si au cele mai amuzante replici. Ei dau tot farmecul filmului.
Tu ai vazut vreodata un melc vorbitor? Dar copilul tau? Indiferent ca raspunsul este da sau nu, trebuie sa cunosti melcii din Regatul secret.

Filmul are la baza cartea pentru copii scrisa de William Joyce.
Epic: Regatul secret in 3D este distribuit de Odeon Cineplex si poate fi vazut in cinematografele din tara incepand cu din 7 iunie.

Niciun comentariu: