luni, 3 iunie 2013

Zambezia

De ziua copilului am fost in Zambezia. Un taram fascinant, un regat al pasarilor, cu peisaje minunate si aventuri de tot felul. Un oras in care toti sunt prieteni, se ajuta si se apara reciproc.
Pacat ca nu exista un astfel de oras al oamenilor. Daca ar exista m-as muta acolo.

Cand a aflat de Zambezia, micutul soim Kai a vrut sa plece catre acel taram sa traiasca acolo.
Cum sa nu pleci catre o asa minunatie de oras?? Eu il inteleg.

Tatal sau a incercat sa-l creasca retras, undeva la tara, fara sa primeasca musafiri, fara sa se aventureze in calatorii. Si acum se impotriveste plecarii fiului sau.
Trecand peste cuvantul bunului sau tata Kai zboara catre Zambezia. Aici este fascinat de lumea noua pe care o vede si vrea sa se inroleaza in trupele de aparare ale orasului, numite Uraganele. Este acceptat ca recrut, pentru ca este un bun zburator.
Kai afla despre originile lui, afla adevarul despre moartea mamei sale si se imprieteneste cu Zoe - cea care se afla in oul de soim salvat de catre tatal sau.

Budzo este o reptila care se crede un mare conducator si vrea sa distruga Zambezia. Ajutat de berzele Marabou, berze care au fost excluse din comunitatea Zambezia cu ani in urma si nu isi doresc decat razbunarea, reptila Budzo intra in Zambezia.
Kai impreuna cu prietenii sai lupta sa isi apere teritoriul. Si lupta totodata si pentru a-si salva tatal, luat prizonier de berzele Marabou si de Budzo.
O aventura frumoasa, pe care ai vrea sa o traiesti si tu cu siguranta. Mai ales ca Zambezia exista.
Fermecatoarea vale a raului Zambezi, din Africa, reprezinta fundalul acestei aventuri.


Ro Image 2000 aduce la noi in cinematografe filmul "Zambezia", pentru mici si pentru mari, in format 3D dublat si subtitrat.

Niciun comentariu: