duminică, 8 noiembrie 2009

cumparaturi online

Cati dintre noi, acum in era vitezei, nu-si cumpara diverse lucruri de pe internet?
Nu mai avem timp de nimic, deci, cu atat mai mult nu vrem sa pierdem putinul pe care il avem prin magazine. E placut uneori sa colinzi magazinele, mai ales cand esti trist(a), singur(a), dar timpul este foarte pretios.
De aceea, astazi au castigat teren magazinele on-line. Fie ele electronice, produse IT sau produse de imbracaminte si incaltaminte, este mult mai comod sa le achizitionam de pe internet.

Exista un site din categoria haine online foarte cunoscut (zic specialistii, adica eu :p ) si cautat.
QUELLE
Cand vorbim de haine, moda, shopping, ne gandim automat la miile de lucruri probate in cabine, si nu ne putem imagina cum se achizitioneaza un obiect vestimentar fara sa-l probam.
Si totusi site-ul quelle este foarte bine gandit, structurat, gasesti tot ceea ce ai nevoie, si cred ca majoritatea cunosc calitatea produselor quelle. De aceea, quelle este un magazin online de la care poti face linistit cumparaturile.
Si mai ales pentru ca exista un tabel cu marimi, vei stii sigur ca ai comandat masura potrivita.

Ce imi place cel mai mult la site-ul quelle este rubrica de consiliere, si in special partea cu legarea nodului de cravata. Nu stiu de ce, dar imi plac foarte mult cravatele...

Au oferte, au lichidare de stoc, au pentru ea, si pentru el, au de toate pentru bebelusi si viitoare mamici, au marimi speciale, accesorii pentru locuinta si technica.
Ea, sau pentru ea, pentru Mihaela, ca tot este ziua ei, alege ce sa-i oferi:
lenjerie intima, bluze, accesorii, rochii, bijuterii si ceasuri, topuri, blazere, costume.
Pentru el, Gabriel, este ceva mai simplu de ales un cadou: ceasuri, camasi, bluze, pulovere, jachete si paltoane.

Iar din lumea copiilor, poti sa alegi cele mai dragute jucarii, hainute la moda atat pentru bebelusi cat si pentru adolescenti, accesorii pentru scoala...

Cumparaturile online le-am facut de aceasta data pentru SuperBlog 2009, proba 18.

Niciun comentariu: