vineri, 20 noiembrie 2009

Razbunarea celor invinsi

Sunt membra a Comisiei de Cineasti. Trebuie sa luam o decizie foarte grea. Filmul "Transformers" a avut un succes urias. Producatorii se gandesc sa realizeze "Transformers 3". Ii sustinem sau nu?

In "Transformers 1", Autobotii si Decepticonii isi declara razboi, avand ca miza soarta Universului. Cand ajung pe Pamant, Sam se trezeste implicat in confruntarea robotilor. Un tanar obisnuit, cu preocupari absolut normale: scoala, prieteni, fete. Sam devine fara sa vrea cel de care depinde soarta rasei umane.
Concluzia lui Sam din toata aceasta confruntare: "Victoria cere sacrificii". Intotdeauna.

In "Transformers 2" planeta noastra ii acuza pe Autobotii pentru implicarea umanitatii in aceasta confruntare a robotilor. Autobotii il roaga pe Sam sa le fie avocat, sa ii apere in fata rasei umane si sa nu ii alunge. Sam refuza, el vrea doar o viata normala, fara complicatii, fara roboti.


Toate filmele bune trebuie sa aiba o continuare. Asa s-a intamplat cu "Bad Boys", "The Godfather", "American Pie" , "Home Alone", " The Fast and Furios", "Ice Age", "Die Hard", "Taxi", "Saw", "Step Up", "Scary Movie" si altele . Indiferent de categoria din care fac parte, filmele bune vin in timp cu ceva mai bun, mai provocator.
Plus de asta "Transformers" este S.F., iar la un science fiction intotdeauna poti gasi o continuare geniala. Cei care isi doresc aventura si adrenalina astepta partea a treia cu siguranta. Si daca ei ne-au motivat si inspirat in primele 2 parti, este pacat sa-i dezamagim acum.
Asadar, eu sustin producatorii si astept cu nerabdare "Transformers 3". Si voi, asa-i?

Articol scris pentru proba 28 a concursului SuperBlog 2009, proba sponsorizata de Prooptiki Romania.

Niciun comentariu: