miercuri, 6 octombrie 2010

real: la Real - cutite fara egal

Am citit de curand o carte " Mic tratat de management culinar" de Daniel Mafteiu.
O femeie de cariera, cu MBA la Paris, se hotaraste sa invete sa gateasca. Si incepe de la zero, efectiv de la zero, si anume: paine si apa. In cateva luni reuseste sa avanseze la ceai, supa la plic si oua fierte.
Partea cea mai interesanta, dupa parerea mea, a fost incercarea femeii de a face ciorba de peste. Merge la piata pentru a se aproviziona cu cele necesare, si ii gateste iubitului ciorba de carasi aurii.
In carte, femeile sunt impartite in doua categorii: extratereste si gospodine. Extraterestra noastra nu stia nici sa taie o felie de paine. Nu stia ca un cutit trebuie tinut de maner, si ca taie cu partea zimtata.


Daca ar fi avut cutitul Thomas Rosenthal, cred ca i-ar fi fost mult mai usor. Cutitul fara egal, o aducea la real - itate si posibil intuia si extraterestra noastra cum trebuie sa tina cutitul ca sa poata taia paine cu el.

Pe langa cutitul de paine Thomas Rosenthal ne aduce la Real-hypermarket cutitul bucatarului, cutitul de friptura, cutitul Santoku (care taie inclusiv prin os), cutitul universal si un ascutitor de cutit.
Deja o vad pe extraterestra noastra fascinata de gama larga de cutite.

Calitatea de fara egal a cutitelor este data de caracteristicile lor: otel inoxidabil, antiderapant, maner ergonomic, usor de manevrat si de ascutit. Sunt cutitele ideale atat pentru extraterestra noastra, cat si pentru cei mai desavarsiti bucatari.

Real hypermarket deja ne-a obisnuit cu cele mai bune oferte; asa ca dupa campaniile "ia-ma acasa" si "gateste fara egal", se lanseaza campania "Cutite fara egal".
Campania se desfasoara in perioada 23 septembrie 2010 - 15 febhruarie 2011. Programul presupune acumularea pe cardul bonus special a 20 de puncte. Punctele se acumuleaza pe baza bonului de cumparaturi, si duc la o reducere de pana la 70% la achizitionarea oricarui cutit sau accesoriu marca Thomas Rosenthal.
Regulamentul campaniei poate fi gasit pe site-ul hypermarketului real-hypermarket.ro.

Ceea ce consider eu un atu al cutitelor fara egal este faptul ca pentru achizitionarea accesoriilor nu este necesara acumularea de puncte.
Brand-ul este recunoscut de clientii fideli ai hypermarketului, Real-ul a avut inventivitatea de a face un studiu inainte de a initia aceasta campanie, si peste 51% dintre cei intervievati au declarat ca isi doresc sa colectioneze cutitele Thomas Rosenthal in cadrul unui astfel de program. Conform estimarilor companiei, in cadrul acestui program vor fi achizitionate peste 300.000 de cutite.

Am povestit despre cutite si extraterestre pentru etapa numarul 4 a concursului SuperBlog 2010.
In speranta ca extraterestrele care isi doresc sa se apuce de gatit vor incerca cutitele lui Thomas pentru a le usura munca; si ca gospodinele vor colectiona aceste cutite pentru a gati mai bine, mai usor si mai rapid, va salut pe voi cititorilor, si va urez pofta buna!

6 comentarii:

Iaţcu spunea...

Cutitele Thomas Rosenthal is bune la gatitul soacrelor, transarea cu acestea fiind mult mai placuta, facila si delicata.
Is atit de performante incit pina si "extraterestrele" ar fi depasite de ciudatul design, inunata dantura si ergonomia minerului? Pai.. m-ai convins. O sa-mi cumpar si io fro 300 000.

raluka spunea...

Inca sunt domnisoara, nu am soacra, asadar nu am ce gati; dar imi voi achizitiona de pe acum cutitele, pentru a urma sfatul tau minunat cand va fi nevoie.

Bogdan spunea...

@Iatcu: imi pare rau, au mai ramas 200 000. nu stiu cine a cumparat restul si le-a pus la mine in garaj :)
@raluka: oh doamne, ti-am spus sa nu te mai uiti la materialele video ale surorii tale. nu-ti fac bine :P

momo spunea...

la ce materiale video se uita I?

Bogdan spunea...

n-ai vrea sa stii :P

raluka spunea...

98 de puncte pentru extraterestra de la proba asta:)