miercuri, 23 noiembrie 2011

cosul de cadouri perfect

De Craciun daruim! Daruim bucurii, daruim iubire, daruim incredere, daruim iertare. Dar, pe langa toate acestea, si cel mai frumos lucru de Sarbatori, oferim cadouri. Cadouri de Craciun.
Cadouri deosebite pentru fiecare persoana speciala din viata noastra. Ne gandim la ele cu ceva timp inainte si investim resurse: timp si nervi sa umblam prin magazine, an de an, sa facem cea mai buna alegere. Si, cand in sfarsit gasim cadourile potrivite pentru fiecare in parte, suntem extenuati si nu ne mai bucuram de Sarbatori, asa cum ar trebui.

Anul acesta nu mai vreau sa traiesc febra cumparaturilor si sa alerg prin magazine in ultimele zile. Astfel, ma orientez catre online.
Pentru sora mea am deja cadoul pregatit.

Asadar, ma gandesc la mama.
Pentru mama, o sa fac un cos mare de Craciun, cu tot felul de produse. Si langa el, iau si o Craciunita.
Dau un search pe google, si aleg fiecare produs in parte.

Intai, aleg cosul. Vreau sa fie deosebit, deci ma uit dupa un altfel de cos, nu unul de rachita. Am gasit, unul usor, pufos, si cu design special pentru Craciun.
Cosul sigur va ramane apoi mult timp pe masuta, plin cu fructe si bomboane.


Continui cu frunctele: portocalele si grapefruit-ul nu trebuie sa lipseasca. Iau si niste struguri, si adaug si o rotita de cascaval. Este tare buna combinatia de branza frantuzeasca cu mucegai, sau de cascaval cu struguri.
O sticla de vin alb, caci merge tare bine cu struguri si branzeturi.

Apoi cafea - un pachet mare de cafea. Si am gasit o oferta: o cutie cu 2 pachete de cafea, si o cana termo cadou. Cafea bem in fiecare dimineata, asadar este perfecta.

Ciocolata. Nici ea nu trebuie sa lipseasca. Ciocolata, bomboane de ciocolata, ciocolata belgiana, ciocolata neagra, bomboane de ciocolata cu fructe si cu alcool.
In cos, cel mai jos bine ascuns, este un ambalaj rosu. In el, este o cutie din ciocolata, cu bomboane de ciocolata in ea. Geniala ideea.
Si mai pun in cos, o cutie de bomboane cu ravas. Sunt 12 bomboane, ambalate individual, si se deschide cate una in fiecare prima zi din luna. Toate mesajele sunt de bine si sunt haioase.

Fructele si dulciurile nu trebuie sa lipseasca din cosurile de Craciun.
Cozonaci ia mama in fiecare an de la o patiserie buna, asadar nu adaug in cos.
Pe langa dulciuri, cafea, fructe trebuie sa mai iau ceva. Un parfum sau o bijuterie. Cum nu ma pot decide intre parfum si bijuterii, iau si un parfum si o mica bijuterie.
Ii plac parfumurile frantuzesti, stiu ca adora Chanel-ul, asadar aleg noul Chanel no. 5.
Si mai iau niste cercei simpli, adorabili, finuti si potriviti pentru ea. Cercei Purple cu elemente Swarovski. Stiu ca nu are nici o bijuterie cu cristale Swarovski, asadar sigur ii va indragi pe acestia.

Ce usor a fost! Am creat online cosul de Craciun pentru mama, si sper sa ii placa. O sa il descopere sub brad, in dimineata de Craciun.


urmatorul cadou acum....



Articol scris pentru etapa 26 a concursului SuperBlog 2011.

Niciun comentariu: