vineri, 12 noiembrie 2010

in Alaska

Nu am dormit toata noaptea, m-am tot gandit unde sa-mi petrec sarbatorile. Si spre dimineata, o data cu prima raza a soarelui, mi-a incoltit o idee. Sa plec intr-un loc in care iarna este la ea acasa: zapada, aer de munte...
Unde? In Alaska.


Am nevoie de echipament, cazare, transport etc, asa ca dau un search google "Alaska".
Ce gasesc?
"Real lanseaza o noua gama de produse electrocasnice mici sub brandul propriu Alaska"

Raman pe acea pagina pentru a citi intreg articolul.
Sunt peste 50 de produse in aceasta gama: cafetiere; cuptoare cu microunde; mixere, blendere si storcatoare de fructe; climatizare/incalzire; fier de calcat; aparate pentru ingrijirea personala (ex: uscator de par, masina de tuns...).
Oare ursii polari isi usuca blanita cu uscatorul? Folosesc climatizarea pentru a se incalzi? Beau cate o cafea calda dimineata?

Produsele au intrat in magazinele real la inceputul lunii octombrie anul curent, mai ieftine cu 20-30% fata de produsele de referinta. Design-ul aparatelor este modern, placut si atragator si produsele indeplinesc standardul de functionalitate.
Plus de asta, produsele au o personalitate aparte: numai ideea unei aeroterme cu denumirea Alaska te face sa te incalzesti imediat.

In urmatoarele luni, aceasta gama de electrocaznice mici urmeaza sa se dezvolte, caci vor introduce noi produse.

Stiti ce mi-as dori eu sa achizitionez de la ei? Si mi-ar folosi si la serviciu zi de zi, si in Alaska.
Placa de par ceramica, si un termos. M-as bucura enorm daca le-as gasi la un pret cu 20-30% mai mic decat aceleasi produse de la alte marci.
Ideea de a scoate anumite produse marca proprie, la un pret mai mic cred ca este binevenita pe piata noastra romaneasca in acest moment. Bineinteles, am intalnit si persoane conservatoare, care nu accepta ideea de a avea un uscator de par Alaska, in loc de clasicului Philips. Insa avand in vedere situatia economica in care se afla romanii, asemenea oferte sunt asteptate ca paine calda.
Ai calitate, ai fiabilitate si ai un pret avantajos. Este diferita de alte branduri tocmai prin aceasta. Aceeasi calitate si functionalitate - pret inferior.

Consider ca este o gama suficient de dezvoltata, insa poate fi si mai mult de atat. Astept noile articole introduse in aceasta gama, si poate reusesc sa-mi iau si eu o placa ceramica de par, sa nu mi-l mai ard.


Articol scris pentru etapa 28 a concursului SuperBlog 2010.

Un comentariu:

Bogdan Nicolae spunea...

si de asta n-ai dormit tu toata noaptea? puteai sa intrebi si iti recomandam Bali :)