joi, 3 aprilie 2014

voucher la teatru

Am primit un cadou foarte frumos. Un voucher cadou. Si vreau sa multumesc pe aceasta cale!


Stiti acele vouchere numite giftcard-uri? Va plac, asa-i? Mie imi plac mult, la ele ma gandesc prima data atunci cand vreau sa cumpar un cadou pentru cineva drag. Giftcard-urile reprezinta un cadou simplu, frumos si elegant, dupa parerea mea. Cine este de acord cu mine?

Vrei sau trebuie sa cumperi un cadou? Stiu, este greu sa decizi cu ce anume sa surprinzi peroana draga. Stii ca ii plac camasile, dar nu cunosti marimea. Stii ca ii plac cartile, dar nu stii ce volume are in biblioteca. Cel mai simplu este sa-i faci cadou un voucher. Aproape toate magazinele au astfel de vouchere.
Dar, atunci cand stii ca ii place teatrul si nu stii ce program are sau ce spectacole isi doreste sa vada .. ce faci? Poti lua un voucher la teatru? Da, acum poti. Un voucher cadou Godot Cafe Teatru.
Voucherul include intrare la spectacol plus consumatie a la carte, totul in valoare de 100 lei.

Este un concept nou marca Godot Cafe Teatru. A fost creat pentru a fi daruit unei persoane dragi sau angajatilor unei companii.
Daca as fi manager m-as gandi serios la acest aspect. Un cadou pentru angajatii mei. Este foarte important sa le oferi o motivatie angajatilor, sa le arati ca iti pasa de ei si, mai mult decat atat, sa iesiti din cand in cand in afara cadrului formal si sa socializati.

In ceea ce priveste un astfel de voucher cadou pentru cineva drag este mai simplu. Am observat ca in ultimul timp se poarta cadourile-voucher la spa, la masaj, la coafor, la sala. Este adevarat, conteaza frumusetea exterioara, dar trebuie sa avem grija si de frumusetea interioara! Sa o cultivam cu o carte buna, un spectacol de teatru, un spectacol de improvizatie, un concert. Sa zambim si sa ne bucuram de viata.
Teatrul inseamna viata, teatrul inseamna bucurie. 




Godot Cafe Teatru este o locatie draga mie. O locatie dedicata teatrului independent si cafelei bune. Este situat pe Str. Blanari la nr. 14 in Centrul Vechi al Capitalei.
Godot Cafe Teatru pastreaza structura unei sali clasice de teatru, doar ca aici, intr-o atmosfera calda, prietenoasa, poti savura linistit o cafea, un fresh sau o bere in timpul spectacolului. Localul este dotat cu scena, cortina, pian, iar la bar lucreaza studenti la actorie (si pun pariu ca nu stiati asta!).

Pentru mai multe detalii referitoare la voucher discutati direct cu Godot.

Niciun comentariu: