marți, 18 octombrie 2011

ROG

Universul ROG

Republic of Gamers

Universul lui Noni.



Noni este un baietel pasionat de jocuri. Este vesel, glumet, ii place sa se joaca, ii place scoala si totusi, cand nu face ultima ora se bucura tare, nu sta la discutii cu baietii, si fuge acasa sa profite de ultimele jocuri achizitionate.

Noni face regulile jocului.
Baiatul nostru a inceput scoala in septembrie. In prima zi de scoala el a primit ROG MARS II, cea mai rapida placa video din lume. A fost tare incantat. Aproape ca nu vroia sa mearga in prima zi de scoala la deschidere; ci ar fi stat ore intregi sa ii cantareasca puterea.
Este o placa video in editie limitata, cu doua nuclee grafice NVIDIA GeForce GTX 580, cu o memorie GDDR5 mamut de 3GB. Republic of Gamers combina racirea extrema si facilitatile extinse de overclocking pentru satisfacerea celor mai exigenti si mofturosi gameri.

ROG MARS II dispune de doua ventilatoare silentioase, cu diametrul de 120 mm, care sufla cu 600 % mai mult aer decat cele montate pe modelul de referinta ROG GeForce GTX 590.
Tehnologia ASUS DirectCU II pune in contact direct nucleul grafic cu heat pipe-urile de cupru si baza radiatorului, rezultand temperaturi cu 20% mai reduse.

De asemenea, ASUS a incorporat butonul Turbo Fan chiar pe placa, permitand gamerilor sa comute ventilatoarele la 100% din capacitate, independent de reglajele driverelor. Aceasta caracterisica este foarte utila in sesiunile de overclocking.

Iar, invelisul din aluminiu imbunatateste eliminarea caldurii.

Nino al nostru stie toate astea din prima zi de scoala. Si mult mai multe. Inca nu a invatat bine sa scrie si sa citeasca, dar stie totul despre Republic of Gamers. Trebuie sa iau si eu niste lectii de la el.
Ii plac experientele overclocking, de doua ori mai mult decat sa intre in LAN Party cu prietenii sai.


Articolul este scris pentru concursul SuperBlog 2011, etapa 6.

Niciun comentariu: