joi, 22 noiembrie 2012

sunt 4 x 4


Sunt Land Cruiser, masina potrivita pentru aventurile tale de weekend, si nu numai.

Stiu ca iti place muntele, iti place sa mergi cu prietenii, sa colindati orase, munti, si sa va distrati. O saptamana intreaga muncesti cu gandul numai la weekend si la o noua aventura. Weekend-ul acesta ce faci?
Stiu ca iti place sa traiesti viata, urasti sa faci compromisuri si esti de neoprit atunci cand iti propui ceva. Pot spune ca suntem compatibili, caci si eu sunt ca tine - fara limite. Nu exista nu pot.
Imi place sa urc munti, imi place sa colind drumuri pusti, neumblate; noroi, nisip, pietre, zapada..pentru mine e doar o noua provocare.
Sunt spatioasa, asadar poti sa iei toata gasca cu tine prin aventurile tale. Combinatia mea de putere, cuplu si transmisie va ofera placere si eficienta maxima la condus; fie pe autostrada in drum spre munte, fie in orasele pe care le vizitati.

Eu ofer siguranta, si orice persoana are nevoie de siguranta, indiferent ce spirit de neoprit are.
Ofer asistenta: la pornirea in rampa, la coborarea in panta. Stiu, tu esti un sofer bun si cu experienta si nu ai nevoie de asistenta; dar am si sistem avansat KDSS. Asta inseamna suspensii hidraulice controlate electronic. Aaaa, stiai?? Stiai ca la rularea pe sosea suspensiile cu capacitate ridicata de reactie conlucreaza cu barele anti-ruliu pentru a oferi confort, stabilitate, siguranta si tractiune superioare.
Poti sa ai incredere in mine, la fel cum ai in prietenii tai: o sa fiu alaturi de tine oricand: la munca, la distractie, la carat, la tractat, la plimbat. Execut ceea ce mi se cere, fara sa ma plang. Pentru ca pot.

Sunt 4 x 4 si nimic nu imi sta in cale. Sunt potrivita pentru a traversa orice drum, teren accidentat. Si hai sa recunoastem: am si un aspect placut, un design deosebit.

Sunt masina ta draga, si vroiam sa iti arat ca am si eu un suflet mare - asa ca tine - , vroiam sa-ti spun inca o data ca sunt cu tine mereu.. si multumesc ca m-ai ales pe mine!


Articol scris pentru etapa 24 a concursului SuperBlog 2012.

Niciun comentariu: