luni, 18 noiembrie 2013

O poveste pura

Doi tineri frumosi si indragostiti. Si o micuta cabana in varf de munte.
O dimineata frumoasa in care ninge usor. Cei doi indragostiti se trezesc imbratisati si ies din cabana alergand. Se bucura, ca niste copii, de fulgii de zapada ce cad si se topesc in mainile lor.
Totul in jur este alb. Zapada este moale si pufoasa, neatinsa de picior de om sau de labuta de animal.
Chiuie si se aude ecoul. Sunt doar ei doi si fulgii de zapada. Se iubesc si sunt fericiti.

Ea se tranteste pe zapada si face un ingeras. Incet, fara sa atinga si sa strice aripile ingerului ei, se aseaza si el alaturi, tot ca ingeras. Doi ingerasi frumosi care isi ating aripile.
Stau asa cuminti cateva minute, apoi se ridica si incep sa faca un om de zapada. Vegheati de ingerasii facuti pe zapada se saruta, se imbratiseaza, se harjonesc, arunca cu bulgari in aer, ii mai fac o mana omului lor, ii pun nasul, ii fac si palarie si in sfarsit e gata si omul de zapada.


Afara continua sa ninga si parca incepe sa fie rece. Tinerii indragostiti intra in cabana si se aseaza in fata focului din semineu. Se gandesc ce urmeaza sa faca: sa se uite impreuna la un film sau sa joace scrabble? 

Sa-i lasam pe cei doi frumosi acum si va intreb pe voi: cand spuneti puritate la ce va ganditi? 
Poate la aerul curat din varf de munte, la roua diminetii sau la briza marii, la un bebelus alintat de mamica lui, la o lalea alba? Poate la un zambet dulce sau la o imbratisare din inima? Poate la o bucurie facuta unei persoane care are nevoie sau poate la o gura de apa rece de izvor? Poate la un secret de copil sau poate la un vis frumos?

AQUA Carpatica realizeaza un concurs Instagram in care va provoaca sa descoperiti in fotografii ideea de #puritate
Mi-ar placea sa urc pe munte sa-i fotografiez pe cei doi tineri, insa le-as strica fericirea si nu vreau asta. E fericirea lor, e dragostea lor pura acolo in varf de munte la cabana, e o poveste frumoasa pe care o vor spune nepotilor la nesfarsit. 

Astept sa vad ideile voastre in fotografii. 

Niciun comentariu: