vineri, 1 noiembrie 2013

lumea mea intr-un hibrid

S-a intamplat intr-o toamna tarzie, o toamna frumoasa, calda si colorata. Ne-am intalnit prima oara intr-un parc din capitala. A fost o intalnire spontana si nu am stat prea mult. Era seara si aveam fluturasi in stomac. Din cate banci erau in parc noi ne-am asezat pe marginea unei fantani. Si am vorbit. De fapt, el a vorbit mai mult pentru ca eu aveam emotii atat de mari incat nu mai stiam sa leg doua cuvinte. Nu mai stiu despre ce am vorbit, asta pentru ca imi batea inima atat de tare incat acum peste timp nu mai stiu cuvintele rostite, imi amintesc doar acele batai puternice ale inimii.

Ne-am intalnit apoi la un film, la un concert, la o piesa de teatru, la un ceai etc. Ce frumoase au fost primele intalniri .. de am putea sa le traim on and on.
Cand esti indragostit, simti ca plutesti. Pluteam amandoi si simteam ca toata lumea este a noastra.
Si pentru ca toamna a tinut cu noi si a stat multa vreme calda si frumos colorata am plecat sa ne plimbam. Ne-am decis spontan, asa cum stiam noi mai bine, sa facem o excursie lunga prin tara. Ne-am urcat in masina si am pornit la drum.
Am mers intai in Sighisoara. Am ajuns seara si am vazut Cetatea frumos luminata si colorata.
A doua zi am plecat catre Sibiu, Cisnadioara. Aici stia el o pensiune frumusica cu o vedere extraordinar de frumoasa de pe terasa: vedere catre Cetatea Cisnadioara. Nu am reusit sa vizitam Cetatea, insa am vazut multe alte locuri frumoase impreuna. Transfagarasan, Albota, Sambata de Sus.


Si bineinteles am vazut impreuna Sibiul. Am umblat pe stradutele orasului si am facut zeci de poze, am urcat in Turnul Bisericii Evaghelice, in Turnul Sfatului, am stat la o terasa la un ceai. Orasul Sibiu o sa ramana mereu dragostea noastra.


Dupa cateva zile de neuitat in Sibiu si imprejurimi am plecat spre Alba Iulia. Soare, noi doi, o inghetata, Cetatea, o mireasa si alaiul de nunta in curtea Catedralei....Frumos nu?
Cum sa nu simti ca toata lumea e a ta?? Cum sa nu plutesti??
Si mai ales cu masina lui hibrid, caci are el o vorba: "Plutesti, nu conduci!"
Asa ca am avut noroc si pe drum am plutit incet, am vazut impreuna peisaje frumoase si chiar am facut fotografii din masina.
Mi-a placut mult calatoria alaturi de el. Parca era prima calatorie prin lume a fiecaruia, atat eram de fericiti. Eram doar noi doi, fericirea si-o Toyota.


Articol scris pentru concursul SuperBlog 2013.

Niciun comentariu: