marți, 27 mai 2014

Aventura in 4

Aventura in 4 

de Ion Bogdan Martin

Regia: Bogdan Gagu

Distributia: Catalin Stelian, Adelina Mihalcea, Silvia Gagu, Robert Neagoe, Cristina Diaconescu

O productie a Teatrului InDArt pe scena Music Club, Teatrul Rosu.


O gara intr-un colt uitat de lume. O femeie face curat. Un betiv asculta muzica la casetofon. Barbatul nu a fost dintotdeauna asa, din pacate dragostea neimpartasita l-a purtat pe un drum gresit. Si-a jucat toti banii la poker si i-a pierdut. Acum isi ineaca amarul in bautura.
E bine sau nu, cine suntem noi sa judecam? Acum suntem simpli spectatori, candva fiecare din noi a trait o iubire neimpartasita sau a pierdut o mare iubire. Pentru unii viata s-a oprit in loc din acel moment, pentru altii ea a continuat asa cu durerea bine ascunsa si speranta intr-o buna zi.


Pentru simpaticul nostru betiv viata s-a oprit in loc si totodata a mers mai departe. Barbatul isi petrece timpul in gara pentru ca ea - cea pe care o iubeste - este acolo. Dar, fata de la informatii este maritata cu un nemernic care nu o merita si nu o face fericita.

Intr-o seara tarzie, doi tineri au pierdut trenul spre Bucuresti. Pana a doua zi dimineata la prima ora nu au niciun alt tren. Sunt obligati sa-si petreaca noaptea in gara, alaturi de fata de la informatii/bilete si de betiv.

Uneori, exact de asta avem nevoie in viata. Un strain in fata caruia sa ne deschidem sufletul, sa ne spunem povestea si sa primim un sfat bun, poate chiar un ajutor.


Catalin Stelian in rolul betivului este extrem de haios. L-am mai vazut in Traieste-ti fanteziile, tot o productie a Teatrului InDArt.
Viziunea regizorului asupra acestei povesti de iubire este foarte interesanta. Bogdan Gagu stie ca teatrul este mai presus de cuvinte si este foarte important ce transmiti publicului, cu ce emotii si ganduri ajunge spectatorul acasa.


Aventura in 4 este o poveste frumoasa despre iubire, despre bine, despre viata si fericire.


foto: Iulian Iatcu

Un comentariu:

Iaţcu spunea...

"morţii cu morţii, vii cu viile"