marți, 13 mai 2014

Crima la Howard Johnson

Duminica seara in premiera la Teatrul Rosu, in Music Club, am vazut un frumos spectacol,


Crima la Howard Johnson

dupa o poveste de Ron Clark si Sam Bobrick

Regia: Emanuel Parvu

Distributia: Marius Gilea, Alexandra Ionita, Conrad Mericoffer

Urmatoarea reprezentatie are loc pe 15 iunie 2014, de la orele 20.00 si nu trebuie sa o ratati. Este o comedie delicioasa despre un trio conjugal in care fiecare vrea sa omoare pe fiecare. 



Arlene (Alexandra Ionita) si Paul Miller (Marius Gilea) sunt sot si sotie. La inceput, ea parca avea ochii cusuti si il iubea nebuneste pe Paul. Timpul a trecut, Arlene a citit si a invatat mult, s-a dezvoltat si a realizat ca are nevoie de mai mult si mai mult, iar Paul nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor ei.

Astfel ca Arlene il cucereste pe medicul stomatolog, Mitchell. (Conrad Mericoffer)

Hotel Howard Johnson
camera 1505
Arlene si Mitchell planuiesc in cel mai mic detaliu o crima. Urmeaza sa-l omoare chiar acolo in camera de hotel pe Paul. Doar ca lucrurile nu se intampla exact cum au planificat cei doi.

Cateva luni mai tarziu, in aceeasi camera de hotel, Arlene si Paul il asteapta pe Mitchell. Vor sa-l omoare pentru ca a inselat-o pe Arlene.
Ceva se intampla, din nou .. si ..
 cateva luni mai tarziu, in aceeasi camera de hotel cei doi barbati se intalnesc. Planuiesc sa o asasineze pe Arlene .. sa dea rezultate planul de aceasta data? 


M-am bucurat sa-l revad pe scena pe Marius Gilea. L-am mai vazut pe scena in Sot de vanzare si ca regizor al unui frumos spectacol: Iubirea e un lucru foarte mare.
Pe Alexandra Ionita am vazut-o pentru prima oara pe scena. Mi-a placut mult, a fost intocmai femeia atragatoare din poveste, frumoasa, inteligenta si sigura pe ea. 
De asemenea, pe Conrad Mericoffer l-am vazut pentru prima oara pe scena si sper sa-l revad curand, pentru ca tare mi-a placut jocul sau scenic. 

Crima la Howard Johnson este o comedie in 3 acte, in care situatia scapa de sub control si fiecare personaj este atat victima, cat si criminal. Un trio frumos a carui poveste te binedispune si iti da de gandit totodata. In fiecare an, Paul ii cumpara sotiei sale un ceas. Arlene este exasperata..an de an..Paul nu aduce nimic nou in relatia lor. Mitchell ii cumpara si el un ceas Arlenei, doar ca acesta este un ceas deosebit, un ceas cu cuc si evident ca Arlenei ii place. Este important sa aduci ceva nou si placut in relatie, dar asta nu inseamna neaparat ca o vei pastra pentru totdeauna. 



Niciun comentariu: