marți, 1 decembrie 2009

sa votati bine!


Sper din tot sufletul ca, noi, romanii, nu suntem atat de idioti incat sa readucem PSD -ul la putere. Sper din tot sufletul ca nu vor reveni comunistii in forta.
Studiul INSOMAR publicat astazi afirma ca in turul II, favorit este M. Geoana.
Nu vreau sa cred asta. Am sustinut in ultimul timp ca tot Base va iesi presedinte. Ma sperie putin ceea ce spune acest studiu INSOMAR, mai ales ca am lucrat pentru ei acum ceva timp intr-o campanie electorala si stiu destul de multe "din culise".

Totusi, cred in continuare ca, T. Basescu o sa ne conduca tara in urmatorii 5 ani.
Din toti candidatii la Presedintie el este singurul care merita votul nostru. Oricat au incercat sa-l vorbeasca unii de rau, oricat au incercat sa denigreze altii. In general, vorbesti pe cineva de rau atunci cand il admiri pentru ceea ce este si stii ca tu niciodata nu te poti ridica la nivelul lui.

Amintiti-va cum au fost ultimii 5 ani in Romania, ce s-a intamplat; si ganditi-va la ce a fost odata sub conducerea lui I.Iliescu. Geoana poate fi presedinte, cu numele, insa in spatele sau va fi PSD-ul si Iliescu. Voua v-a fost bine imediat dupa '90...si multi ani de atunci inainte?

Campania asta electorala a fost mai mult hai sa lovim in contracandidat, in loc sa venim cu un plan de idei si strategii referitor la ce vom face pentru tara noastra. Un joc politic stupid si prost inteles, chiar si de persoane inteligente.

Duminica continuam sa urcam pe drumul pe care am inceput acum 5 ani, sau coboram inapoi la ceea ce am avut odata?

(nu am scris articolul acesta in ideea de a va convinge sa-l votati pe Base!!! am scris in speranta ca...Romania o sa se trezeasca la realitate!!! ca Romania o sa deschida ochii si o sa fie in stare sa vada ceea ce este mai bine pentru ea!!! accept critici, sugestii si reclamatii...si voturile voastre, dragi romani!!!)


si...LA MULTI ANI, ROMANIA!

15 comentarii:

Iaţcu spunea...

Jocul "hai sa ne lovim in coaie" este adesea confundat cu campaniile electorale. Acum intelegi de ce Ilie Sirbu nu a aparut in campanie?

P.S. Nu-mi place nea Baselu, iar pe Geoana-l borasc.

Iaţcu spunea...

P.P.S. Las-o mai moale cu "La multi ani" -ul de 1 dec., ma lasa rece. Ce sa sarbatoresc? Independenta financiara a politrucilor? Impertinenta "eroilor pe timp de pace" cu pensii fabuloase?
PARADELE posesorilor de girofar pe mertzan?

ZIT! cu sarbatoarea lor cu tot!

raluka spunea...

asteptam commenturile tale, domnul meu!:) ce sa sarbatoresti? articolul meu publicat aici pe blog! e bine? sarabtorim impreuna?

Momo spunea...

vote Basescu!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Cred ca mergi prea departe cu fanatismul acesta...
Toate evenimentele din ultimul timp imi spun ca Basescu nu merita nici macar o zi in plus, ce sa mai vorbim de 5 ani...
Nu e posibil ca un presedinte de tara sa loveasca un copil, nu imi spune ca e trucaj ca inseamna ca te-au convins si pe tine...
Nu e posibil sa acuzi pe cineva ca merge la Grivco sa faca aliante politice cand si tu ai fost acolo... cu acelasi scop si cu aceeasi oameni... fara ca presa sa stie nimic...

Daca tu traiesti in trecut si tot ce vezi sunt mineriade si comunism, nu o sa putem da tarii un viitor... ci doar un trecut pentru ca si Basescu este comunist... poate mai mult decat a fost Iliescu...

Si totusi, cat de bine ai trait in ultimii 5 ani?!

raluka spunea...

de ce "anonim"?
am dreptul la exprimarea parerii personale si nu ma feresc sa spun cine sunt...tu de ce te feresti???-ptr ca nu ai scapat inca de inchizitia comunista:P cred eu! imi cer scuze daca gresesc, cu toate ca sunt sigura ca nu gresesc!!!
ma intreba cineva special aseara " cine crezi ca a dat filmuletul cu base lovind un copil? psd sau pdl?" raspunsul meu: nu cred ca psd!!! deci, cineva din pdl este foarte inteligent, iar noi avem nevoie de inteligenta ca sa ne ridicam din mocirla in care am intrat singuri dupa '89!chiar daca exista minciuna, prefacatorie, etc in pdl ca si in orice alt partid...macar exista si inteligenta si libertate!

raluka spunea...

eu am o nelamurire. grava!!! unde a studiat eba???
toti copiii de "comunisti" au invatat in Jean Monnet! de ce???fetita lui M Geoana este in Jean Monnet! hmmm...
va recomand sa cititi povestile "adevarul" referitoare la revolutia din '89, la timisoara, la ceausescu, targoviste, armata, mineri...si apoi sa-mi comentati articolul referitor la base

Momo spunea...

vote Basescu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cine voteaza cu rosu inseamna ca face parte dintr-o familie de coministi!!!!!!!!!!

vote Basescu!!!!!!!!!!!!!

Nu e vb de fanatism....comunistii au fost la putere 15 ani,,si ce au facut??? ce au facut??

Domnule anonim si tu cat de bine ai trait 15 ani cu Iliescu,,ia spune.mi tata!!!!

Anonim spunea...

Pur si simplu nu am avut nici rabdarea si nici interesul de a-mi crea un cont... de aceea, anonim...

Eu, am traiat bine inainte sa ajunga Basescu si toata armata lui de mafioti la putere, chiar am traiat bine, pentru ca pana atunci, nu am avut de platit taxa pentru a inmatricula o masina, nu am avut de platiti impozit forfetar si exemplele pot continua...
Nu stiu cati ani aveti voi pentru a vorbi despre comunism... eu cred ca tot ce stiti, stiti din auzite...
Nimeni, nu poate pretinde ca stie adevarul!
Cred ca tinerii sunt asa bine manipulati incat chiar ajung sa creada toata minciuna unui comunist la fel ca si Iliescu, dar, cu viziuni noi, viziuni legate de un nou stat la fel de comunist ca si cel dinainte de '89.
Totusi, nimeni nu vede ca el isi doreste ca toata puterea sa fie in mainile sale?!

Avem nevoie de stabilitate si de liniste in tara asta, nu de un maimutoi care sa rada ca prostu' la glumele lui si sa ne faca de ras peste hotare...
Obama nici macar nu s-a deranjat sa il primeasca... asta spune multe despre cum este vazut in afara...

Cred ca voi vedeti lucrurile la modul superficial.
Un presedinte nu se urca beat la volan, nu face afirmatii rasiste si nici nu vorbeste precum un boschetar; dar, Basescu poate, ca doar el e cel mai corect si cel mai cinstit si toti ceilalti sunt hoti.

Din pacate, nu o sa puteti sa primiti ceea ce meritati pentru ca Basescu nu va mai ajunge presedinte si imi doresc din tot sufletul sa nu il mai vad dupa 6 decembrie decat pe la DNA, ca totusi, flota, nu era a lui!

raluka spunea...

dar nici nu trebuia sa creezi cont, puteai pur si simplu sa scrii un nume (ex. iliescu) in loc de anonim;)
daca te uiti la profil vei vedea ce varsta avem, dar probabil nici pentru asta nu te vei deranja prea mult...si atunci imi permit sa te intreb: " de ce te-ai deranjat sa imi lasi un comment?" imi permit sa te si rog ceva: "lasa-mi un comment si dupa data de 6 dec.cand vom stii cine ne va conduce tara in urmatorii 5 ani, chiar si anonim, daca asa vrei sa fii in continuare!"
poate ca intr-adevar nu am trait foarte multi ani in comunism, insa am vazut suficient la parintii mei(deci nu auzite, ci priviri si discutii in familie), incat sa nu-mi doresc sa mai vada acest lucru si copiii mei...
vorbesti de taxe si impozite...ha...macar acum sunt pe fata...stii ca existau acele taxe si atunci, indirect? stii ca te obligau sa iti inscrii copilul la o anumita scoala, iar daca aveai o alta optiune plateai o avere? :((
il bagam in discutie pe obama...de ce nu pleci in state daca ti se pare tie ca obama este atat de inteligent si este modelul unui presedinte?...de ce nu ne alegem presedinte un negru, sau un tigan, sau un analfabet, un cersetor eventual...? poate el va fi face ceva pentru tara asta,,,
pheonix: "pe un munte intr-o tara foarte-ndepartata,/ sta un om cu ochii-nchisi si spune ce ne-asteapta,/lumea nu-l asculta, il crede un nebun, / caci vorbele lui sunt ca niste lovituri de tun"

Iaţcu spunea...

Teaie anonim,

Sint "incintat" sa-ti citesc argumentele.
De ce oare simt un iz de St. Gheorghiu?
D-acord cu matale in tot ce-ai scris, dar prefer "defectele" lumesti (spriţuiala si risul in public) prostiei.

Sa inteleg ca-l preferi pe idiotul ce-o promis 15.000 euro pentru fiecare capsunar intors la matca? Pe cretinoidul rosu, sustinut partidul ce-o intirziat irezvocabil evolutia economica a Romaniei?

Ne povestesti de impozitul forfetar si taxa de inmatriculare a masinii.
Pariez ca lucrezi "la stat" pe un salariu de căcat, asteptind ca noi, contribuabilii, sa-ti dam d-ale gurii.

Cota unica de impozitare-ti spune ceva?

Iaţcu spunea...

Probabil o sa te legi de lipsa unui cuvint, spunindu-mi ca tre' sa mai studiez limba romanilor.

Nu sint atit de bun in limbi, asa cum exceleaza sustinatorii PSD.

Andreea spunea...

:))... nu tb decat sa puneti o stampila pt ca argumente sunt cu caru...iar viata e prea scurta ca sa analizam doi "" de care nimeni nu trece...eu votez si voi pune stampila pe basescu...simplu pt ca mircea geoana e un mincinos si pagan si face aceasi miscare din'89 atrage biserica de partea lui...numai ca acum nu i mai merge pt ca s-au creat multi atei in tara asta... :))...nu v-ati intrebat care a fost pionul in toate scandalurile/razboaiele din lumea asta? ei va zic eu, la baza fiecaruia a stat BISERICA. trist.hai ca am dat o in blabla si v-am pierdut de tot! votati basesc pt ca geoana nu merita!daca era isarescu in campanie pe el il votam mi se pare singurul om inteligent, curat, respectat din conducere, care daca va aduceti aminte nu si-a putut face loc de mizeriile care erau la putere pe vremea acea! nu stiu ce va e asa greu, psd+restu au mai incercat sa l dea jos pe asta(basescu) si ei nu pricem ca noi suntem majoritatea nu ei, ei sunt doar marionetele de care ne amuzam, noi nu mergem in urma lor(precum reclama psd) ci noi decidem. nu mai stati pe ganduri si votati o data BASESCU si sfarsitul psd pana isi vor schimba marionetele hidoase. Andreea ma cheama

Andreea spunea...

mda...se pare ca Base cam castiga..hmm interesant!!! geoana s-a bucurat prea devreme, creca era prea disperat, avand in vedere ca juma din viata a stat in umbra lui iliescu, m-ai bine zis toata cariera...si urat din partea lor sa se declare presedinte inainte sa fii fost stabilit ultimele cifre, exactu cum a facut iliescu dupa ce le-a pus pielea in bat la studenti... :D SE PARE CA PSD-PC(PARTIDUL COMUNIST) LA PAMANT...MAI VEDEM...sper ca Base sau oricine altcineva sa castige dar nu PSD-PC(PARTIDUL COMUNIST)...bafta BASE :P

andreea spunea...

P.S.: SCUZE PT GRESELILE EFECTUATE...ENTUZIASMUL PREA MARE!!! PLUS URMEAZA MASA DE PRANZ, PE CARE NU AM SERVIT-O INCA!!! oricum sper ca ati inteles ce vreau sa zic...pe scurt: Jos PSD-PC(PARTIDUL COMUNIST)!