duminică, 13 decembrie 2009

spiridusii si cadoul lor

SuperBlog 2009, concursul, proba cu nr. 50, a dat zvon in tara: au sosit spiridusii lui Mos Craciun.

Totul a inceput pe 26 noiembrie anul acesta. Cativa spiridusi sub acoperire, trimisi de Mosul de la Polul Nord, s-au gandit sa livreze mult inainte de sarbatori cel mai frumos cadou: Banca de alimente. Este vorba de spiridusul cu antenutze in tara Real Hypermarket, si de spiridusul voluntar Crucea Rosie.

Astfel, spiridusii ofera hrana persoanelor care au mare nevoie, familiilor cu posibilitati reduse, cu venituri foarte mici. Pachetele contin alimente de baza cum ar fi ulei, zahar, faina, malai, orez, paste, conserve...dar si orice alt produs alimentar neperisabil.

Fiecare din noi poate fi un mic spiridus al lui Mos Craciun. Atunci cand mergi la cumparaturi in Real, si cumperi un kg de zahar pentru tine, sa spunem, poti lua doua pachete - doua kg de zahar...achiti la casa cumparaturile, si la iesire lasi unul din pachetele de zahar in cosul special amenajat de spiridusii - boss, cu insemnul Crucii Rosii pe el.

Este atat de simplu. Trebuie doar sa vrei sa ajuti, sa nu fi egoist si sa te gandesti si la semenii tai care nu duc un trai tocmai bun.

Un comentariu:

Momo spunea...

i,auzi,,,ce tare!