marți, 15 iunie 2010

easy virtue

un film dupa piesa de teatru a lui Noel Coward

un film care mi-a fost recomandat demult, de mult...
in seara asta m-am invrednicit sa-l vad
si nu-mi pare rau decat pentru faptul ca nu l-am vazut de atunci


Este un film despre dragoste. Adevarata dragoste. Dragostea inseamna sa iubesti pe cineva atat de mult incat sa faci orice pentru acel cineva. "Chiar sa ii injectezi cu otrava, cand sunt prea slabi ca sa o faca singuri."

Un film despre curaj si putere. Curajul de a fi tu insuti in orice moment, in orice situatie. Curajul de a refuza sa joci teatru de dragul celuilalt. Puterea de a nu te schimba pentru nimeni.

Un film despre durere, despre trecut si umbre, despre imaginatie, despre realitate. Despre virtute; virtutea unei femei.



Larita este o americanca puternica, prima femeie care a condus o masina de curse in USA la mijlocului anilor '20. Povestea de iubire pe care o traieste in prezent aduce secrete dureroase din trecut. Este o nonconformista, o femeie cu demnitate. Nu se supune nimanui, cu atat mai mult soacrei.


Un film pe care mi-ar placea sa-l revad. (si eu rar vad un film de doua sau mai multe ori)

6 comentarii:

momo spunea...

hm,,,interesant,,acum descarc si eu ca vazui la tine :d

momo spunea...

foarte tare filmul,,,foarte foarte foarte tare,,,asa este iubirea,,,insa din pacate, numai femeile stiu sa iubeasca atat de mult, incat sa poata injecta cu otrava, cand ceilalti nu o pot face,,,

fain fain fain,,,iar sfarsitul e genial!!! :)

raluka spunea...

ma bucur mult ca l-ai vazut, ca ti-a placut :) este intr-adevar un film super si chiar am sa-l revad (dar sa mai treaca ceva timp)

Bogdan spunea...

@ momo: numai femeile stiu sa iubeasca atat de mult??? vaaai... probabil barbatii sunt preocupati cu campionatul mondial.
oricum, povestea e interesanta, umor tipic englezesc, unde dupa 2 beri abia am reusit sa gandesc dincolo de aparente :)
p.s.: condoleante pt poopy

momo spunea...

daaaa
poooopy,,,saracu :((
voi, baietii, sunteti preocupati cu egoismul cel mai mult,,,

si eu aodr fotbalul, si-s fata, si ma uit foarte des la meciuri,,asa ca nu are nimik iubirea cu fotbalul :P

Bogdan spunea...

asta cu egoismul e relativa. daca m-ai cunoaste ai vedea ca sunt cea mai altruista persoana :) cred totusi ca tine de fiecare fiinta in parte, indiferent de sex. cat despre fotbal, nu sunt microbist dar ma mai uit la meciuri. de fapt, cine nu se uita? nu stiu daca iubirea are loc in ecuatia asta dar pot spune ca unii iubesc fotbalul. nu sunt unul dintre ei si nu imi pare rau. nu stiu cum am ajuns aici, discutia a pornit de la poopy. dar ar mai fi respirat ar fi inteles si el cum e treaba cu egoismul :)