marți, 26 noiembrie 2013

Un cadou pentru un superblogger!

Are greutate.
Este superblogger.
Este minunat.
Este cinefil.
Este un prieten bun, el m-a ajutat sa intru in lumea bloggerilor cinefili si are tot respectul meu pentru asta. Imi place sa ma intalnesc cu el la vizionarile de filme si sa facem poze (gasiti fotografii pe facebook). Ma simt minunat cand ii fac poze pentru articolul pe care il va scrie pe blog, pentru ca imi place sa fac fotografii si el mi-a spus ca sunt un bun fotograf.
Vineri, 29 noiembrie, este ziua lui si totodata ziua blogului sau minunat. Caut ceva cu dedicatie. Gasesc oare ceva pe LuxuryGifts.ro?
Pentru ca este un copil care viseaza frumos si e bine sa visezi, sa lupti pentru visurile tale si sa le implinesti:



Pentru ca vreau sa fiu prima care ii trimite ganduri de bine. 
La multi ani, Emil. Sa fii fericit si sa iti implinesti toate visurile ca apoi sa-ti construiesti altele noi  si altele si tot asa. Sa nu te descurajezi cand dai de greu, sa fii mereu cel care intra pe geam atunci cand usa este incuiata si sa ramai un superblogger minunat. 


As mai face un cadou special tuturor bloggerilor. Pentru simplul motiv ca au curajul de a scrie ceea ce simt, ceea ce vad, ceea ce cred. Pentru simplul fapt ca s-au expus si si-au facut un blog. Pentru simplul fapt ca pot schimba lumea in bine cu un articol, cu niste cuvinte frumoase. 



Articol scris pentru concursul SuperBlog 2013

Niciun comentariu: