miercuri, 30 aprilie 2014

concurs Gigolo de ocazie

Update:

Concursul s-a incheiat. Va multumesc dragilor pentru raspunsurile voastre si va mai astept pe blogul meu.
Foarte greu este sa aleg acum, pentru ca imi plac toate raspunsurile voastre. Cel mai mult imi place raspunsul Anei, dar ea a castigat o invitatie la un alt concurs. Asadar, urmeaza raspunsurile in lista preferintelor mele sunt cele cu Statuia Libertatii si cu Guvernul. Cineva mi-a dat o idee: random.org. Mda, am dat cu banul si .. castigatorul este Andrei. Felicitari.

*

Am pentru voi o invitatie dubla la filmul "Gigolo de ocazie" . Filmul va intra in cinematografe incepand cu 2 mai, fiind distribuit de Ro Image 2000.


Ce trebuie sa faceti:
1. Like la pagina de facebook a Ro Image 2000;

2. Like la pagina de facebook Raluka-fa-teauzit;

3. Scrie intr-un comentariu la acest articol o vorba de duh marca Woody Allen si spune-mi de ce iti place aceasta sau de ce crezi ca ti se potriveste.

Invitatia poate fi a ta, pentru ca cel mai fain raspuns va fi premiat.
Nu uita sa te semnezi in comentariul cu numele de utilizator facebook, pentru ca toate like-urile sunt verificate.

Invitatia este valabila in perioada 05.05.2014-11.05.2014 la Cinema City Sun Plaza.
Concursul se incheie duminica, 4 mai, orele 23.59.

Succes!
Si incep eu cu doua vorbe de duh rostite de Woody Allen:

Increderea este ceea ce ai inainte de a intelege problema. 

Daca tot astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta. 

13 comentarii:

Andrei spunea...

I believe there is something out there watching us. Unfortunately, it's the government.
Woody Allen
Cont Fb pt semnatura: Andrew Smith

Unknown spunea...

"Nu sunt asa normal precum arat." W. Allen. Filmul are un subiect interesant despre un Don Juan profesionist si apare Woody Allen in el.

Ioan Perdum

Unknown spunea...

"Acasa eu sunt seful, nevasta mea ia doar deciziile." Wooody Allen. Filmul are un subiect interesant despre un Don Juan profesionit care isi ajuta prietenul si apare Woody Allen.

Ioan Perdum

Anonim spunea...

„Secretul fericirii este sa fii recunoscator si sa te bucuri de ce ai, in loc sa plangi dupa ce nu ai”. Woody Allen. FB: https://www.facebook.com/dutu.paul.3

LuC1aNo. spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
LuC1aNo. spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Raluca U. spunea...

Dragilor, va multumesc pentru ca ati participat .. Nu sunt complete raspunsurile voastre: mai asteptam un de ce va place aceasta vorba a lui Allen, sau de ce considerati ca vi se potriveste. Plus, Ioan si Lucian.. 1 singur comentariu voi lua in considerare. Multumesc pentru intelegere,

magister_ludii spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
magister_ludii spunea...

''Am o viaţă amoroasă cumplită. Ultima oară când am intrat într-o femeie a fost când am vizitat Statuia Libertăţii.'' Woody Allen

cred ca e o realitate instrainarea societatii moderne, unde e mai usor sa vizitezi un muzeu decat sa interactionezi cu o femeie in carne si oase :)

Unknown spunea...

"Cine dă, trebuie să uite. Cine primește trebuie să-și aducă aminte toată viața."

imi place ce spune woody allen pentru ca atunci cand oferi ceva sau faci anumite lucruri pentru cineva nu trebuie sa ai asteptari sau nu trebuie sa faci asta doar ca sa primesti si tu la randul tau...dar atunci cand primesti este bine sa ti minte ca sunt oameni care ofera si ca poti si tu sa le oferi inapoi cu drag nu din obligatie...este un ges frumos sa fi recunoscator fata de cei care te ajuta si care iti ofera anumite lucruri doar pentru ca asa vor ei, pentru ca ii esti drag acelei persoane...

https://www.facebook.com/isabellasanteiu

LuC1aNo. spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

„Daca vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada spune-i planurile tale”.

Vorbele astea ale lui Woody Allen mi se potriveau manusa, cu doar cativa ani in urma, pentru ca eram putin cam prea "incrancenata" si "fixista" atunci cand imi faceam un plan sau imi doream ceva foarte mult. Am invatat acum ca dincolo de propriile planuri, exista si alti "jucatori" la masa vietii, cu care interactionez si care, uneori, au "zaruri" mai bune decat ale mele. Si sunt mai fericita sa las lucrurile sa curga, sa se aseze frumos.

https://www.facebook.com/ana.munteanu.560

LuC1aNo. spunea...

Mda trist