miercuri, 2 aprilie 2014

Povestea mea cu parteneri

Astazi se incheie cea de-a doua editie a concursului Spring SuperBlog 2014, concurs pentru care scriu acest articol.

Pentru ca sunt o persoana sociabila, deschisa si vesela vreau sa va propun un team-blogging cu parteneri. Sa iesim undeva, sa ne jucam si sa ne cunoastem. Sa dezvoltam increderea si succesul echipei de superbloggeri. Avem nevoie de lucrul acesta, in special dupa disputele care s-au dat intre bloggeri in online, in urma afisarii notelor la anumite probe. Noi reprezentam online-ul, noi putem construi o lume mai buna si mai frumoasa. Dolly Parton spunea "Furtunile fac copacii sa isi adanceasca radacinile." Asa si noi, o sa dam tot ce este mai bun, o sa ne adancim mai mult in blogosfera.
Partenerii SuperBlog cred in noi si cred in aceasta competitie. Din acest motiv ne-au fost alaturi pe tot parcursul concursului. Mai mult de atat, bloggerii parteneri - castigatorii editiilor anterioare - stiu ce inseamna sa astepti cu emotie o nota si atunci cand vine sa sari in sus de bucurie sau dimpotriva sa o consideri nedreapta si sa plangi. Acolo in articolele tale ai pus suflet, ai dat tot ce aveai tu mai bun, mai frumos, mai curat.

Un team-building in Bucuresti. Vreau sa ne cunoastem si sa invatam cate ceva unii de la altii.
Incepem cu un workshop de limba romana. Raluca Cincu - Romanii stiu romaneste ne va ajuta in acest sens. Raluca o sa faca cu noi cateva exercitii, o sa ne invete sa scriem corect romaneste, sa ne exprimam coerent si sa nu facem greseli gramaticale grave.
Workshop-ul s-ar putea tine intr-o sala de clasa, sa ne simtim exact ca la scoala si poate chiar la sfarsitul acestuia sa dam si un mic test. Genul grilelor de limba romana care se dau la examenul de admitere la Universitate - Litere.
exemplu: Rescrieti in intregime urmatoarele propozitii si fraze, corectand toate greselile, absolut autentice, pe care acestea le contin (indiferent de natura lor):
1. O multime de pensionari sufar cu inima si ficatul.
2. In loc sa inzdrevenesti economia..., iei tot din buzunarul biet contribuabilului, saracul, ...
3. Sunt un om care nu ma plictisesc niciodata si care fac mai multe lucruri in acelasi timp.


Irealia este castigatoarea primei editii Spring SuperBlog. In cadrul unui workshop de scriere creativa, Irealia ne va delecta cu niste exercitii de imaginatie. Acest workshop se va tine pe iarba, intr-un parc. In natura toate ideile sunt mai libere, doar privim cerul sau florile si putem zambi si visa. Ar fi interesant ca la final de team-blogging sa scrie fiecare pe blogul sau aceeasi poveste, o poveste creata impreuna.

'mnealui este castigatorul SuperBlog 2012. O sa ne ajute in acest workshop de scriere creativa cu ceva rime si versuri. Totodata, 'mnealui va fi taticul nostru pe toata durata team-bloging-ului. Este calm si bland, are o SuperBlog experienta si ne poate invata multe. In special secretul succesului: sa pierdem cu demnitate si sa castigam cu modestie. Asa a castigat 'mnealui: cu modestie si cu multe versuri bune.

In ce calitate am sa fiu eu in aceasta poveste? Sunt cel mai longeviv superblogger. Din 2008 pana in prezent am participat la fiecare editie si nu pot lipsi din acest team-blogging poveste. Inca mai am multe de invatat, caci povestea continua.

SuperBlog e povestea mea,
Fara el stiu ca n-as exista;
SuperBlog e povestea mea,
Nu l-as da pe nimic altceva.

Un comentariu:

aditza spunea...

Ar fi interesanta o astfel de intalnire, intr-un cadru amical!