luni, 14 aprilie 2014

Rio 2

Rio 2 

Din 11 Aprilie distribuit de Odeon Cineplex

Regia: Carlos Saldanha



Blu , Jewel si cei 3 copilasi ai lor traiesc linistiti in Rio de Janeiro. Jewel isi doreste ca cei trei micuti ai lor sa invete ce inseamna libertatea si traiul in salbaticie. Astfel ca intr-o zi, Jewel decide sa plece cu totii intr-o vacanta in padurea Amazonului.
Blu este comod, domesticit si foarte temator. Sigur va amintiti Rio (2011) si o cunoasteti pe Linda, proprietara si prietena lui Blu. Dar ..
Happy wife, happy life. 
Asa ca .. Blu pleaca la drum impreuna cu familia. Nico si Pedro, prietenii sai buni le sunt alaturi in aceasta calatorie.

In padurea Amazonului, Jewel isi regaseste tatal. Totodata, il reintalneste pe Nigel, un prieten din copilarie, mare cuceritor.
Blu nu isi doreste decat sa ajunga mai repede inapoi in Rio. Nu este invatat cu salbaticia, cu meciurile de fotbal intre pasari, cu trezitul dimineata devreme. El a fost crescut si educat de Linda, proprietara si prietena lui buna. Sigur va amintiti de Linda din Rio (2011).


Muzica si culorile m-au fascinat. As vrea si eu un papagal albastru. Si o excursie la Rio.
Rio 2 - O frumoasa calatorie din Rio in Amazon, pentru cei mici si pentru cei mari. O poveste despre familie, despre prietenie, curaj si bunatate.

Niciun comentariu: