luni, 21 aprilie 2014

Primavara in casa mea

A venit primavara!
Iubesc primavara. Cu totii iubim primavara. Este anotimpul renasterii, al reinventarii, anotimpul regasirii.
Ador mirosul florilor de primavara: zambile, lalele, narcise, frezii.
Mi-ar placea sa fie mereu primavara afara, in casa si in suflet. Sa zambim, sa avem o viata colorata si dulce. Zambind iti pastrezi optimismul si spiritul tanar si in felul acesta in sufletul tau va fi mereu primavara.
Dar cum poti aduce in casa primavara de afara? Desigur, spui acum ca vei cumpara un buchet de flori de primavara. Foarte dragut, dar nu cred ca este suficient.
Iti recomand atelierul Art Deco Zone care ofera servicii de design all inclusive, asta insemnand: proiectare, amenajare, mobilare si decorare. Evident ca poti apela la toate serviciile lor sau doar la unul dintre acestea, cum ar fi spre exemplu: Decoratiuni interioare.


Fiecare are gusturile lui, e adevarat. Dar pentru toti primavara inseamna culoare, inseamna bucurie, inseamna luminozitate. Intr-o camera deschisa, luminoasa intotdeauna te vei simti acasa, te vei simti confortabil si fericit. 
Vedeti camera din imaginea de mai sus? Este decorata de Art Deco Zone pentru o doamna care a locuit multi ani in afara tarii si inapoi in Romania avea nevoie sa se simta acasa
Camera are un farmec aparte, este exact pe gustul meu: un spatiu mic, linistit si boem, cu o biblioteca mare in care sa-mi pun toate cartile, un mobilier simplu si cateva decoratiuni in culori calde. Peretele pare a fi o campie plina de flori parfumate, nu-i asa? O adevarata primavara in living. 

Art Deco Zone are un adevarat portofoliu: amenajari case si vile; amenajari apartamente, garsoniere si chiar amenajari office. Spatii mai mari sau mai mici, amenajari vintage sau de lux, stil rebel sau glamour, nuante vii sau pastelate. Este zona lor, zona artei, a decoratiunilor de bun gust. Ei pot aduce primavara in casa mea, in casa ta. 

Niciun comentariu: