luni, 28 octombrie 2013

acasa la familia Luxury

Acum doua seri am fost invitata la cina in familia LuxuryGifts.ro. Aveam asa mari emotii, nu stiam cu ce sa ma imbrac, ce accesorii sa port si ce sa le duc in dar.
Dupa ore intregi in fata oglinzii am ales micuta rochie neagra pentru ca este moderna si eleganta in orice situatie. Am ales accesorii simple si colorate pentru a da un ton vesel tinutei si a ascunde emotiile. Iar pentru familia Luxury am luat un buchet mare de flori de sezon, o sticla de vin din Chile si o cutie de bomboane fine de ciocolata.

Am fost intampinata de doamna LuxuryGifts, care a fost incantata de buchetul de flori. Bunica a primit cu drag bomboanele de ciocolata si domnul casei a pus la rece sticla de vin pentru mai tarziu.

La cina la Luxury m-am simtit ca la mama acasa. Este o familie minunata: sunt calzi si primitori, sunt veseli si deschisi, sunt inteligenti si prietenosi.
Au o casuta cu etaj, stilul american, situata pe o straduta cocheta si linistita. O gradina mare si ingrijita, fara gard, cu flori si cu un foisor unde servesc ceaiul cu prietenii.


                                                     Batrana doamna m-a impresionat. Este o femeie cu frica lui Dumnezeu, trecuta prin viata, stie sa se bucure de fiecare moment si isi rasfata mult nepoteii. Ii place sa le faca cadouri cu fiecare ocazie pe care o are.
Mi-a povestit lucruri faine despre cultura noastra, despre greci si cultura lor, despre religiile lumii, despre istorie si razboaiele purtate. Are o viata activa, la cei 75 de ani ai ei arata foarte bine, e sprintena, cunoscuta in comunitate se ocupa de strans lucruri ramase mici sau pe care oamenii nu le mai poarta. Ea le sorteaza apoi, le face pachete si le trimite oamenilor nevoiasi pe care ii cunoaste. Si pe langa acestea mai pune in pachete niste dulciuri. E fericita cand stie ca poate face pe cineva fericit. "Dar din dar se face rai" este vorba ei.


                                                      Doamna Luxury este o doamna rafinata, o gospodina desavarsita si o mama rabdatoare. Are grija de sotul ei si de copii, le ofera multa dragoste si toata rabdarea ei. Are vocea dulce, melodioasa, gata oricand sa-l ajute pe cel drag, sa-i rasfete pe copii. Este asemeni unui inger, un inger muzical care le canta dulci melodii in fiecare dimineata si seara.
Nu are niciun ajutor in casa, se ocupa singura de gospodarie si de copii si asta ii face cea mai mare placere. Si-a dorit dintotdeauna o familie mare si fericita.
Lucreaza de acasa. Este redactor la o revista pentru femei si are un blog personal pe care posteaza trairile ei si aventurile alaturi de copii. Ii citesc blogul si articolele din revista si am cunoscut-o la un eveniment de presa. Ne-am imprietenit si asa am primit invitatia la cina in familia lor.



Copiii sunt nazdravani, jucausi, amuzanti. In familia Luxury sunt 3 fetite si doi baietei. Fetita cea mare are 13 ani, baiatul cel mare are 11 ani; celelalte doua fetite sunt gemene si au 8 ani si baietelul cel mic are 4 anisori.
Fetita cea mare iubeste matematica, isi face temele in fiecare zi, se joaca pe calculator aproximativ doua ore in fiecare seara si are grija de fratiorii ei mai mici.
Baiatul cel mare a invatat sa cante la pian si in fiecare seara exerseaza o arie.
Gemenele au o personalitate puternica: fiecare vrea sa iasa in evidenta astfel ca nu se imbraca niciodata la fel, desi mamica le cumpara intotdeauna costumase la fel caci ii sunt tare drage gemenele. Si ea are o sora geamana si este tare mandra.
Cel mic este un nazdravan. Prin toata casa te impiedici de masinutele lui de constructii. Viseaza sa devina inginer constructor si de acum se joaca de-a santierul. Camera lui este santierul. Livingul este sala de sedinte a firmei, locul de intalnire cu beneficiarul lucrarii.


                                                     Domnul Luxury este capul familiei: sigur pe el, are prestanta, are curaj si aplica proverbul "daca vantul nu sufla in panze, vasleste" . Se impune atat in casa cat si in afaceri. Proaspat trecut prin criza varstei de 40 de ani este fericit si sanatos. Are propriul lui business, o firma de IT, colaboreaza cu o firma din Florida si are in prezent o proiect de design web pentru niste francezi.
Isi face timp sa petreaca alaturi de familie, in special in weekend si reuseste intotdeauna sa le ofere distractie maxima in concediu. De fiecare data alege alta destinatie, sa vada cat mai multe locuri noi si cel mai important cred eu este faptul ca pleaca cu totii: cu mic cu mare si la mare si la munte si in city break.


M-am simtit tare bine la ei la cina. Au avut mancare usoara si buna: pastrav la gratar cu mamaliguta, branzeturi, salata. Ceai si socata. Si la desert prajjiturele cu foi si crema de lamaie facute de bunica.
Am discutat de bloguri, de revista, de evenimentele de presa, de copii, de mancare. 
Si mi-au facut o noua invitatie pe care cu siguranta o voi onora. Este o familie cu suflet mare si nu m-au lasat sa plec de la ei pur si simplu. Am primit un cadou la plecare: o pereche de cercei cu cristale si un buchetel de lalele din gradina lor. 
Frumoasa familie. 


Articol scris pentru concursul SuperBlog 2013

Un comentariu:

Ethos spunea...

Mi-a plăcut asocierea bunicii cu cultura altor țări, cu aluzie la rafinamentul și valoarea estetică a bijuteriilor Luxury, sau te poate duce cu gândul la asta. :)