luni, 14 octombrie 2013

miez de lapte = inima laptelui

Miezul reprezinta esenta, substanta, fond, partea cea mai buna.
Cand te gandesti la miez la asta te gandesti: la partea cea mai buna.
Si cand te gandesti la miez de lapte? La fel, te gandesti la partea cea mai buna a laptelui. La calitate, la esenta. La inima laptelui.
Lapte este un cavaler imbracat in alb, calare pe un cal alb. Cavalerul traieste in Tinutul Alb si este fan branza. Iubeste copiii si copiii il iubesc. Pentru ca el are miez. Pentru ca are o inima mare in care incap toti copiii din tinut si pentru ca el le face toate poftele. Ii plimba pe calul sau alb, se joaca cu ei, le face placinta cu branza si le citeste in fiecare seara cate o poveste de pe blogul sau.
Are un castel mare, alb, cu turnulete de bezea, in care se mai joaca uneori copiii. Sau stau pe cate un norisor alb, facut tot din bezea, si citesc in sala de lectura. Au diverse proiecte impreuna: deseneaza, picteaza..se antreneaza unul pe altul. Ba chiar cavalerul ii antreneaza sa scrie si ei povesti pe blogul lui.
Cavalerul a facut chiar si o branzica speciala pentru copii: o reteta proprie din miez de lapte. Cu mult calciu, pentru ca micutii au nevoie de calciu sa devina si ei cavaleri adevarati. Si le place mult copiilor, numai din asta ar manca toata ziua.

Pentru tine ce inseamna miez de lapte? Astept sa-mi spui intr-un comentariu mai jos.



Acest articol este scris pentru competitia SuperBlog 2013. Am scris putin, dar cu miez. 

3 comentarii:

Bogdan spunea...

Miez de Lapte e un urs polar, cel mai alb dintre ursii polari. :)

Raluca U. spunea...

mm :) ce frumos .. pacat ca nu mi-a venit mie ideea aceasta

Maria, fan branza spunea...

despre cavalerul acesta am sa le povestesc si eu copiilor data viitoare cand le voi da Miez de Lapte...:)