marți, 12 noiembrie 2013

Concursul meu LuxuryGifts

Au trecut Sfintii Dumitrie si Dimitrie cel Nou, Sfintii Mihail si Gavril, insa urmeaza Sfantul Andrei, Sfantul Nicolae, Sfantul Ion etc. Curand, curand, foarte curand.
Ce cadouri veti lua oamenilor dragi din viata voastra care poarta numele acestor sfinti? Poate niste butoni asortati la camasa preferata, sau poate bijuterii cu cristale pentru o doamna distinsa?



Am un concurs pentru voi.
Vreau sa stiu ce cadou ati facut voi ultima oara persoanei deosebite din viata voastra. Si mai vreau sa stiu care a fost reactia acesteia la primirea cadoului.

Astept raspunsurile voastre in comentarii. Premiul este un voucher de reducere de 50% pentru produsele din gama butoni si bijuterii de fantezie de pe site-ul LuxuryGifts. Castigatorul va fi ales cu ajutorul random.org.

Sfantul Andrei este pe 30 noiembrie. Asadar, castigatorul va fi anuntat pe 29.11.2013, orele 07.30.


nota pentru LuxuryGifts:
- despre reclama - Andu de regula vine de la Alexandru, nu de la Andrei; la fel Andra, Andrada sau Andru.
- despre concurs - de regula caut concursuri pentru premii efectiv, nu premii cu reducere; atunci cand urmaresc reduceri merg pe deal-uri. Nu cred ca atrag reducerile intr-un concurs. Macar daca era reducere pentru absolut orice produs de pe site. Daca nu era SuperBlog nu as fi organizat un asemenea concurs.

nota pentru cititorii mei:
Dragii mei, desi cu acest articol particip eu la un concurs, premiul pe care vi-l ofer este pe bune. Astept sa participati in numar cat mai mare, cu idei de cadouri cat mai frumoase.


Articol scris pentru competitia SuperBlog 2013.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Raluca, vad ca sunt primul participant la concurs. Particip pentru ca imi face placere. Voucherul l-am castigat deja si nu pot avea doua.
Asadar, ultimul cadou oferit? A fost o carte care se numeste "Cartea ceaiului". Mai mult decat o cartea respectiva, am invitat eu sarbatoritul la un ceai. Pe coperta cartii am scris o dedicatie: "Fiecare ceasca de ceai este o calatorie catre sufletul celui/celei cu care decizi sa o imparti." Asadar, i-am oferit o "calatorie" si o carte.
Reactia a fost una sensibila, cum ma si asteptam - un zambet larg larg si o strangere calda de mana. Pe urma o imbratisare...face uneori cat o mie de cuvinte.
Succes mai departe!

Raluca U. spunea...

Ce frumos, Adela. Si cat adevar "o imbratisare face cat o mie de cuvinte." :)
Multumesc pentru comentariu.