duminică, 30 martie 2014

Tarzan

Tarzan este un personaj indragit al copilariei mele, cel care a invatat sa supravietuiasca in salbaticie, sa inteleaga limbajul animalelor si sa se bucure de frumusetile si misterele junglei. 
In maimutareasca, Tarzan inseamna maimuta fara par


John Greystock - tatal lui Tarzan a descoperit un meteriot. A rupt o bucatica din acel meteorit..si dezastrul s-a dezlantuit. 
Tarzan este singurul supravietuitor al unui accident aviatic, accident in care parintii sai si-au pierdut viata. Infiat de gorilele de munte, Tarzan traiste in jungla, printre animalele salbatice, invatand sa se comporte asemeni lor. 


Jane Porter iubeste natura si ii place sa exploreze misterele acesteia. Intr-una din expeditiile sale, Jane il cunoaste pe Tarzan. Tarzan este fascinat si se indragosteste pe loc de frumoasa si curajoasa Jane. 


Dupa mai bine de 10 ani, Clayton incepe cautarile meteoritului dorind sa-si creasca veniturile. Compania pe care o conduce incearca sa distruga paradisul salbatic. 
Tarzan intelege acum de ce gorilele si toate celelalte animale salbatice se tem de oameni. Alaturi de Jane, Tarzan lupta pentru a-si salva jungla si familia de gorile de munte. 

Povestea frumoasa a lui Tarzan ne ofera acum ocazia sa vedem in format 3D un peisaj superb al junglei. 
Este foarte fain momentul in care Tarzan descopera sutienul, peria de par si ochelarii de soare in cortul lui Jane. Si este foarte simpatic Tarzan pe zapada. Cand o sa vedeti filmul, o sa intelegeti. 

Din 28 martie ruleaza in cinematografe filmul Tarzan 3D, distribuit de MediaPro Distribution

Au dublat: 
Catalina Grama (Jojo) - Jane Porter;
Pavel Bartos - Clayton, afaceristul malefic;
Victor Slav - Jim Porter;
Daniel Buzdugan - Tarzan, dar totodata Buzdu' imprumuta vocea si tatalui acestuia John Greystock. 

Niciun comentariu: