sâmbătă, 15 martie 2014

Un echilibru intre frumusetea interioara si frumusetea exterioara.

O femeie cand iubeste este frumoasa. Adevarat. Zambeste mereu, totul este roz si dulce si ea emana fericire prin toti porii.
Dar o femeie cand se iubeste in primul rand pe ea este si mai frumoasa. Pentru ca are grija de ea, de sufletul ei si totodata de fizicul ei. Stie ce isi doreste, stie cum vrea sa fie, stie cum vrea sa arate. Si face toate demersurile necesare pentru a obtine ceea ce isi doreste.
Atunci cand iti doresti un lucru merita sa faci tot ceea ce poti ca sa il ai. Si apoi sa stii sa il pastrezi. Asta am invatat de la Dyana. Am cunoscut-o intr-o frumoasa zi de primavara. Ma plimbam cu bicicleta in parc cand am vazut-o stand pe iarba si citind "Eat, pray, love". Parca era de acolo din poveste, senina, zambitoare.
Visatoare, cu ochii la ea, am luat-o pe aratura si .. am cazut. A ridicat privirea, a ras usor cand m-a vazut si a venit sa ma ajute.

Dyana este o diva. O femeie frumoasa, inteligenta, sigura pe ea, optimista, vesela, sanatoasa, implinita. Iubeste si este iubita. Ii place sa faca jogging si sa calatoreasca mult. Ii place sa invete lucruri noi si sa citeasca romane politiste. Stie ce poate si stie ce vrea de la viata.



Cea mai buna prietena a ei e Shakti. A cunoscut-o intr-un moment greu din viata ei. Shakti a fost langa ea, a incurajat-o, a incarcat-o cu energie pozitiva, a dus-o pe meleagurile indiene si a readus zambetul pe chipul ei. Cand totul parea atat de gri, prietena ei a readus culoarea.
Shakti este oaza ei de bine si de liniste in toata nebunia marelui oras. Este un centru, Centrul Shakti, care ofera atat servicii pentru frumusetea exterioara (coafor, cosmetica..), cat si pentru frumusetea exterioara (dezvoltare personala, masaje, terapii alternative). Cel mai mult ii place sa mearga la prietena ei la masaj: masaj raindrop sau masaj ayurvedic. O revigoreaza, ii reda tonusul, o ajuta sa isi afiseze cel mai cald si dulce zambet.
O femeie este frumoasa la exterior atunci cand se simte bine la interior. Se ingrijeste, isi daruieste timp ei, se simte bine ea cu ea, cu cine este si cum arata. Cand sufletul e pur, curat, exteriorul nu poate sa fie decat minunat.

Dyana inseamna echilibru. Echilibru intre interiorul bland si exteriorul frumos. Nimeni nu o poate supara, irita, enerva. Si nici nu ar avea motive.
Dyana stie sa se poarte bine cu toata lumea. Intotdeauna a crezut in violete pentru fete, dar nu si in varza acra pentru soacra. Asa incat, intr-o zi a luat-o si pe soacra ei la Shakti la masaj. Isi indrageste soacra la fel de mult cum isi adora cea mai buna prietena. Si le-a facut cunostinta. Stie ca cea mai buna prietena o poate ajuta sa devina cea mai indragita nora.

Urmeaza sa mi-o prezinte si mie pe Shakti. Mi-a povestit de atatea ori de ea, incat ard de nerabdare sa o cunosc.


Articol scris pentru concursul Spring SuperBlog 2014.

Niciun comentariu: