joi, 13 martie 2014

Better living through Chemistry


Dragostea e chimie, nu magie

Scenariul si Regia: Geoff Moore, David Posamentier
Distributie: Olivia Wilde, Sam Rockwell, Michelle Monaghan
Filmul este distribuit in cinematografe de Ro Image 2000, din 14 martie


Cristian Alexandru a fost la film. Care au fost impresiile sale, aflam mai jos. 

O comedie captivanta, imbinand umorul american cu suspansul si actiunea. Doug, un farmacist resemnat, pus la colt in cadrul familiei de catre toata lumea, dezamagit de viata sa, o intalneste pe Elizabeth, tanara sotie a unui om de afaceri, suferind de neglijenta sotului si de...lipsa unei ocupatii.

Este momentul in care in mintea lui Doug se declanseaza un adevarat razboi psihologic, o redescoperire a sinelui, a aspiratiilor la care a renuntat. Utilizeaza diverse combinatii psihotrope pentru a isi face clipele petrecute alaturi de amanta sa mai frumoase cat si pentru depasirea limitelor. 
Momentul de aur este victoria in fata sotiei in turul ciclistic local, ceea ce ii da siguranta de sine necesara trecerii la urmatoarea etapa a planului. Eliminarea sotului lui Elizabeth, cu ajutorul retetelor prescrise. 

Un plus de suspans este asigurat de aparitia agentului de control DEA, foarte meticulos, care descopera neregulile comise.

Intr-un moment de luciditate, facilitat de intalnirea intamplatoare cu rivalul sau, realizeaza ca este pe cale sa isi distruga viata si sa ucida un om nevinovat, chiar foarte simpatic. Face tot ceea ce poate sa indrepte lucrurile, ajutat de hazard si reuseste.
Ramane cu cea mai importanta lectie de viata: cel mai important inamic in calea afirmarii complete a intregului potential propriu statea chiar in el insusi.

Multumesc Ralucescu! :* 


Eu multumesc pentru articol, Cristi!

Niciun comentariu: