luni, 10 martie 2014

Salonul meu de nunta si o poveste altfel

Mireasa de inchiriat, caut salon de nunta.
Nu este nicio gluma. De curand, o prietena mi-a largit orizonturile. A fost la un targ de nunti si a gasit un job de weekend perfect pentru noi: mirese de inchiriat.







Suna modern, interesant, distractiv, nu? Asa ne-am gandit si noi.
Doar ca un prieten blogger ma intreaba: Si cu noaptea nuntii ce faceti? O rezolvam noi cumva si pe asta, suntem increzatoare. Orice problema are cel putin doua solutii. Va asteptam rezolvarile la aceasta problema si o schita a fisei postului. Pana atunci noi ne-am focusat pe alte aspecte, cum ar fi .. garderoba. Trebuie sa avem o garderoba variata, caci de inchiriat - de inchiriat, dar nu purtam una si aceeasi rochie la toate nuntile. Cine stie ce invitat de la o nunta, te recunoaste la o alta nunta. Nu ca nu te-ar putea recunoaste si fara rochie. Adica cu o alta rochie, ca sa ne facem mai bine intelesi.

Al doilea aspect asupra caruia ne-am focusat a fost locatia.
Trebuie sa fie un loc in care sa te simti bine, aproape ca acasa; un loc intim si dragut care sa fie al tau pentru o seara. Un salon cochet, adaptabil oricaror pretentii. Sa aiba un ring de dans mare, pentru ca noua ne place sa dansam, plus .. ce petrecere de nunta este aceea fara valsuri, hore, sarbe. Un loc in care iti inviti parintii, rudele, prietenii, colegii si oamenii pe care ii vezi pentru prima oara in viata si petreceti impreuna cea mai frumoasa seara din viata ta.

Locatia cred ca este cel mai important aspect, iar noi am descoperit foarte usor salonul ideal.
Aproape ideal. De ce aproape? Ce nu are salonul gasit de noi? Nu are miri si mirese de inchiriat. :))


Salon du Mariage este locul ideal pentru o nunta eleganta, cu stil si rafinament, o nunta de fitze cum ar spune unii. Dar oare, cand iti organizezi nunta te gandesti la invitatii tai, ce vor spune si cum le-ar placea lor sa fie? Sau te gandesti la tine, la cum vrei tu sa fie nunta ta?




Salon du Mariage Toujours l'Amour se afla in Saftica Resort, pe DN1, la 10 minute de mers cu masina de la Arcul de Triumf, 5 km distanta de la aeroportul Otopeni.
Invitatii nu au masina sau nu vor sa vina cu masina? Salon du Mariage iti asigura transportul gratis sau taxiuri pentru invitati. Este atat de simplu, nu trebuie sa ai tu grija fiecarui invitat: cu ce vine, cu ce pleaca etc.
Iar pentru invitatii veniti din alte orase sau chiar de peste mari si tari, Salon du Mariage iti poate pune la dispozitie pana la 20 de camere de cazare. Si daca nu iti sunt de ajuns, iti gasesc camere la pensiunile din apropiere.
Resortul dispune de 2 saloane frumoase,  complet separate. Fiecare cu intrare proprie, toalete, piscina, spatiu de relaxare pentru invitati si pentru miri. Mai mult de atat, exista toaleta speciala pentru mireasa.
Numele salonului m-a dus cu gandul la cel mai romantic oras european, astfel ca nunta cu siguranta va avea ca tema Parisul. La intrare o sa fie o macheta a Turnului Eiffel si mi-ar placea si niste imagini cu orasul Paris in salon. Imagini alb-negru sau sepia. Mult mai fain decat lumini colorate prin salon. Poate chiar o sa avem si un tort - turn Eiffel.

Salon du Mariage are o echipa de profesionisti care iti acorda toata atentia si se concentreaza pe dorintele tale, pentru a iesi totul asa cum visezi. Decoratiunile sunt alese personal de miri impreuna cu un designer floral profesionist. Lucru foarte important, cred eu. Un profesionist iti asculta ideile si te sfatuieste, astfel incat sa poti crea locul de vis. Tu ai doar ideea si poate nu vizualizezi intocmai cum va arata, este normal; insa un profesionist stie si te poate indruma corespunzator.

 


Salon du Mariage are si un loc in care te poti refugia pentru cateva momente. Atunci cand simti ca te sufoci si vrei o gura de aer proaspat, o clipa de liniste si un sarut dulce de la el, fara sa va vada toti invitatii, poti sa fugi in foisor sau pe un sezlong la piscina. Aspectul acesta cred ca este de asemenea foarte important. Este seara in care esti in centrul atentiei. Toti invitatii te privesc, te admira si parca nu ai o clipa de liniste. Asa ca, un loc pentru refugiu este ideal.

 

Pentru cei care vor sa iasa in evidenta, Salon du Mariage a amenajat un ponton deasupra piscinei, pentru un dans al mirilor deasupra apei. Eu una pot face un dans si in apa, doar cu colacul pe mine.
De asemenea, cununia civila, ba chiar si cea religioasa, se poate oficia in aer liber, pe 'malul' piscinei Aqua del Mar. Interesant, totusi acest aspect pe mine nu ma incanta. Recunosc ca mai degraba mi-ar placea o cununie religioasa intr-o bisericuta mica greceasca, sus pe un munte.


Un alt aspect important al oricarei petreceri este bucataria. Salonul are bucatarie proprie, Chef-ul bucatar te asteapta cu o gama diversificata de preparate din care sa alegi. Proaspete, sofisticate, delicioase. Atat pe placul mirilor, care abia mananca cate ceva fiind coplesiti de emotie in acea noapte magica, cat si pe placul invitatilor.

Bonus:
Salon du Mariage are un leagan fain pentru miresici. Ce poze trebuie sa iasa in el. De vis.
De asemenea, o surpriza placuta pentru domnisoarele de onoare: canapeaua unde pot face fotografii sexy pentru profilul facebook.

Va place si voua, asa-i? Intreaga locatie, evident, nu doar leaganul si canapeaua. 
Si mie imi place mult si parca nu mai vreau sa fiu mireasa de inchiriat. Imi doresc o nunta a mea, doar a mea, cu un el doar al meu, intr-un loc asa minunat. 
Si pentru ca sunt blogger, am sa fac video-blogging de la propria nunta. Stay tuned. 


Articol scris pentru concursul Spring SuperBlog 2014
Fotografiile sunt facute sambata, 8 Martie, cand Salon du Mariage a primit super-bloggerii in vizita. 

5 comentarii:

Andrei spunea...

De ce n-ai pus "poza de vis"? :)

Raluca U. spunea...

ce poza?

Pishky spunea...

hai că asta cu vlog de la nuntă sună chiar interesant... găsește un mire mai repede că eu vreau să văd nunta :))

Raluca U. spunea...

Pai ma gandeam sa fac un concurs pentru mire. Cred ca prima proba o sa fie: cine face cel mai reusit si atractiv video mp4 de prezentare :))

Calin spunea...

Frumos bonusul! Daca reusesc sa o fentez cumva pe nevasta-mea, va garantez cel putin un client pentru noul vostru job. Aduceti voi invitatii, da? :)