marți, 11 martie 2014

Mr. Peabody and Sherman


Mr. Peabody & Sherman
Regia: Rob Minkoff
Distributia: Max Charles, Ty Burrell, 
Filmul este distribuit in cinematogarfe de Odeon Cineplex, din 14 martie



Dl. Peabody este un caine foarte intelept. De mic si-a dorit tare mult sa cunoasca cat mai multe lucruri. Pentru ca nu se juca si nu alerga sa aduca batul aruncat, nu a fost niciodata adoptat de o familie cu copii. Astfel ca dupa ce si-a construit un viitor, a adoptat el insusi un baietel pe nume Sherman.

La scoala copiii rad de Sherman. Il provoaca si il enerveaza strigandu-l caine.
Cel mai tare il enerveaza colega sa, Penny. Intr-o zi Sherman si Penny se iau la bataie, iar Sherman o musca de mana pe aceasta. Pentru a remedia situatia si a-i impaca pe copii, Dl. Peabody o invita pe aceasta la ei acasa. Doar ca si aici, Penny il provoaca pe Sherman.


Coplesit, Sherman ii arata lui Penny masina timpului inventata de Dl. Peabody. Dornica de aventura, Penny vrea sa calatoreasca in timp si cei doi copii ajung in Egiptul Antic.
Sherman se intoarce pentru a-i cere ajutorul Dl. Peabody.
Cei doi colaboreaza foarte frumos impreuna, iar atunci cand trecutul si istoria le invadeaza prezentul, Dl. Peabody si Sherman reusesc sa repare istoria si sa salveze viitorul.


Putina fizica, putina istorie, animatie si multa aventura. Un film din care copiii au ce invata. 
Cei mici si cei mari deopotriva au ocazia sa calatoreasca in timp alaturi de Dl Peabody si Sherman in Franta, in timpul Revolutiei Franceze, in Grecia, in Egiptul Antic si in minunata Florenta sa-i vada pe Leonardo Da Vinci si a sa Mona Lisa. Trebuie sa recunosc ca mie mi-a placut sa zbor deasupra Florentei intr-o animatie asa frumoasa, mai ales dupa ce am vizitat-o anul trecut. 

- Te iubesc!
- Si eu am sentimente calde pentru tine! 

Niciun comentariu: