duminică, 28 octombrie 2012

heart white and pink

Lucrurile de calitate vin intotdeauna in doze mici.

Asa s-a intamplat si in cazul lui Cathy.
Si-a cunoscut partenerul acum mai bine de 25 de ani, doi ani mai tarziu s-au casatorit, dupa 2 ani au avut o fetita.. cu parul blond si carliontat, cu ochii mari si negri, cativa ani mai tarziu si un baietel a intrat in familia lor..un brunetel cu ochii verzi.
Astazi implinesc 25 de ani de casatorie si se pregatesc pentru nunta de argint.
Pentru Cathy emotiile au inceput in urma cu 2 saptamani. Se tot gandea la aceasta zi.
Acum 25 de ani era mai usor, erau tineri, nu le pasa de nimeni, nu aveau copiii care sa le soarba fiecare miscare si fiecare gest....
Astazi, s-a trezit devreme, si-a facut o cafea mare si a inceput sa viseze. Se trezeste din visul ei dulce cu ochii deschisi cand fiica ei intra in bucatarie. Isi pune si ea o ceasca de cafea si incep sa povesteasca.
Baiatul, pregatit sa plece la sala, trece sa o pupe pe mama lui si ii intinde o cutiuta micuta, cu o fundita rozalie. Vrea sa o vada fericita diseara, la ceremonie, si vrea sa poarte cadoul de la el.
Cathy deschide cutia, si vede un colier simplu, elegant, cu 2 inimi ce se imbina - una roz si una alba cu pietricele Swarovski.
Atunci, fiica ei se ridica de la masa si cateva secunde mai tarziu vine si ea cu o cutiuta la fel, cu o fundita roz, doar mai micuta decat a fratelui ei. Mama deschide cutia si vede o pereche de cercei, in aceeasi nota simpla si eleganta ca si colierul, cercei in forma de inima, roz cu alb brodati cu cristale Swarovski.
Emotionata, Cathy are lacrimi in ochi. Copiii o saruta pe obraz si fiecare pleaca la treaba lui, spunandu-i mamei ca abia asteapta petrecerea de seara, petrecere la care cele doua inimi vor fi una, cum sunt de altfel in orice moment al vietii lor.

Seara a venit cum nu se poate mai repede, iar cand Cathy se pregatea de ceremonie este surprinsa de Alain, cu un buchetel de flori parca atunci culese, si o cutiuta micuta-micuta, cu o fundita roz. Cathy deja vede in fata ochilor cutiutele primite dimineata de la copii si zambeste. Alain deschide cutia, scoate inelul si cei doi retraiesc emotiile momentului de acum 25 de ani, de cand Alain a cerut-o in casatorie pe Cathy.
Inelul este simplu, cu o inimioara roz cu alb, si cu cristale Swarovski. Cathy a realizat atunci ca cei trei au fost complici, si ca a primit un minunat set de bijuterii in doze mici, cu emotii mari.

Seara a fost cu adevarat una speciala. Cathy a purtat o rochita de un roz pal, de dantela, asortata perfect cu setul de bijuterii primit cadou, Alain a avut emotii mai mari decat ea; iar copiii au fost nespusi de bucurosi sa participe la fericirea parintilor sai. Viseaza ca intr-o zi sa traiasca si ei o iubire asa mare si adevarata ca cea a parintilor lor.


Articolul este scris pentru etapa 11 a concursului SuperBlog 2012.

Niciun comentariu: