marți, 9 octombrie 2012

noua garderoba

A venit toamna si au inceput scolile. Si sora mea a inceput facultatea. In weekend am fost impreuna la shopping. Cred ca noul an scolar este, pentru multi, ca si pentru noi, doar un pretext pentru inoirea garderobei, si e atat de placut sa petreci timpul la cumparaturi. Un lucru oricat de marunt, cumparat cu multa placere, te face sa te simti minunat.
Asadar, 2 surori mumoase au pornit de brat catre Afi. Lume multa, noutati, branduri.... si ajungem in Real. Aici gasim noua colectie de toamna britanica, nuante pastelate, ruginii. Chiar frumos.
Incepem sa ne probam, sa ne gandim si razgandim, mai vedem ceva ce se potriveste cu un alt obiect vestimentar pe care il avem deja in sifonier....In sfarsit, eu decid: o palarie de toamna, care poate fi purtata atat la taior, cat si la blugi si sacou.
Cautand produse noi, si modele care sa ni se potriveasca cat mai bine, aflam ca produsele Real pe care le probam si ne plac sunt din marca proprie Designers. Interesant. Continuam proba si intr-un final, decidem:
Eu raman la palarie, si o noua pereche de blugi.
Sora mea isi ia o camasa albastra, 100% bumbac; o pereche de balerini negri din material sintetic;
isi mai ia un poncho maro, acril - foarte dragut, si am spus chiar ca o sa il fur de la ea de cateva ori.
Si-a luat niste cizme la 99,99 lei, foarte dragute. Le puteti gasi in catalog la pagina 6, pe culoarea roz.
Eu mi-am mai lujat o fusta neagra, foarte sic, si sora mea o jacheta caramizie.
Mi-a recomandat cineva odata lenjeria intima de la real, ca ar fi buna si de calitate, si recunosc am achizitionat ceva si de la raionul de lenjerie intima. Erau la oferta set 2 sutiene si set 2 chiloti. Frumusei. Si nu spun asta doar eu.


Articolul este scris pentru etapa 2 a concursului SuperBlog 2012.


Niciun comentariu: