miercuri, 7 mai 2014

Cealalta femeie

Exista o femeie care nu a trait o asemenea experienta, indiferent in postura careia dintre femei se afla? Sau exista o femeie care nu si-a vazut cea mai buna prietena prabusindu-se in aceasta lume a minciunii si infidelitatii? Exista o persoana care nu a jucat niciodata la dublu?
Fiecare cunoastem cel putin o astfel de poveste, fie ca a fost traita pe propriul suflet sau a fost vazuta la cineva apropiat, poveste ce doare ca naiba. Eu stiu o femeie, o zapacita in felul ei, care a sunat-o pe cealalta femeie. Voia sa stea de vorba cu ea, spera ca impreuna cu aceasta sa-i dea o lectie lui. Dar inteligentele lor se pare ca nu au fost compatibile in acest sens. 

Sunt foarte curioasa, dragi cititoare, ce ati face voi daca ati afla ca sunteti mintite si inselate? Astept cu interes comentariile voastre, cine stie cand voi avea nevoie de o idee in acest sens.

Daca femeia zapacita de care va spuneam mai sus si cealalta femeie nu au avut nimic in comun si nu au devenit prietene, Carly Whitten (Cameron Diaz) si Kate King (Leslie Mann) au reusit acest lucru si acum pregatesc in comun razbunarea asupra celui care le-a mintit si inselat. Amber (Kate Upton) se alatura lor, ea fiind cea de-a treia femeie din viata barbatului.


Carly Whitten este o femeie de afaceri. Puternica, inteligenta si increzatoare, Carly este cucerita pe loc de Mark (Nikolaj-Coster Waldau). Se gandeste la un viitor impreuna, chiar vrea sa il prezinte tatalui ei.
Doar ca Mark King are o sotie, Kate. O femeie naiva, supusa, influentabila, dar tare simpatica.
Carly o cunoaste pe Kate intr-o seara in care se duce la Mark acasa pentru a-i face o surpriza. Se retrage imediat, dar .. a doua zi in fata biroului lui Carly apare Kate.

Te poti razbuna in multe feluri inedite, daca vrei. Filmul prezinta doar cateva dintre aceste metode. Calendarul de activitati impotriva ticalosului este genial. Laxativ, hormoni, folosirea periutei lui de dinti in alte scopuri, 'menage a trois' cu un travestit...De razbunare cu laxativ sunt sigura ca ati mai auzit, insa momentul surprins in film este divin.

The other woman este o comedie delicioasa, relaxanta, care poate avea chiar efect de terapie pentru unele femei. 


The other woman

Regia: Nick Cassavetes

Distributia: Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton, Nikolaj-Coster Waldau

Filmul Cealalta femeie intra in cinematografe din 9 mai, fiind distribuit de Odeon Cineplex.

3 comentarii:

Emil Calinescu spunea...

Desi credeam ca n-o sa fiu de acord cu articolul, se pare ca sunt.

Te-ai adresat corecT: DRAGI CITITOARE. Filmul este adresat EXCLUSIV femeilor.

Ce iti pare tie delicios mie-mi pare gretos. Sau, ma rog, poate-ti pare delicios sa vezi cum da cu peria de dinti pe la buda. AH, stai, faza aia e preluata din niste filme masculine. Nimic original. Too bad.

Daniela spunea...

Ai dreptate, Raluca!Mai devreme sau mai tarziu, fiecare dintre noi suntem atinse de lumea minciunii si a infidelitatii. Daca "cealalta femeie" si fata zapacita s-ar fi dovedit compatibile, crezi ca razbunarea le-ar fi facut fericite?

Raluca U. spunea...

Nu stiu daca le-ar fi facut fericite, Daniela. Mai mult ca sigur nu pe termen lung, poate pe moment.