joi, 8 mai 2014

Te iubesc! Te iubesc?

Luni, 12 mai la Godot Cafe Teatru se va juca spectacolul "Te iubesc! Te iubesc?", dupa "Zapezile de altadata" de Dumitru Solomon, in regia Chris Simion.

Un spectacol-reteta despre cum sa fim fericiti in cuplu.
Ea: Imi cenzurezi convorbirile telefonice? 
El: Numai din punct de vedere gramatical. 
O comedie plina de replici savuroase, un spectacol inedit in care pentru prima oara pe o scena apare ca decor o ceasca de cafea supradimensionata. Oamenii frumosi din Compania de Teatru D'aya aveau o ceasca facuta de ei, nu chiar o copie fidela a unei cesti. Dupa mai bine de 200 de spectacole in toata tara, decorul simtea nevoia de o schimbare, "ceasca" nemaiputand fi folosita.


Astfel ca cei de la Tassimo au salvat decorul si spectacolul Te iubesc! Te iubesc?.  Merita aplauze pentru aceasta initiativa, nu cred sa se fi realizat acest lucru inainte, asadar este o premiera mondiala pentru teatru si cafea, sau cafea si teatru.

    

Si unde se putea juca mai bine acest spectacol in premiera cu noul decor daca nu chiar la Godot Cafe Teatru!?


Regizoarea Chris Simion spune: "Teatrul este o poveste care se bazeaza pe emotie. Cand o firma considera ca poate sa isi transmita mesajul prin teatru e de aplaudat. In cazul de fata cu atat mai mult se potriveste, caci este vorba de cafea. Cafea cu teatru. Ceea ce nu stiu cei de la Tassimo este ca intr-un fel au salvat spectacolul. In decorul vechi, in ceasca daramata de cele 200 de spectacole realizate in zeci de spatii din Bucuresti si din tara, nu se mai putea juca. Ceasca veche, la fiecare spectacol, ca sa reziste pe scena 1h cat tinea spectacolul trebuia carpita. Fie tortita ii era rupta, farfuria sfaramata, cana ciobita. Buretele din care a fost realizata nu mai era burete, ci bucati care se desprindeau pe parcursul spectacolului intr-un mare fel. Era amuzant dintr-un anumit punct de vedere, cei care nu stiau puteau descifra in acest efect chiar o idee regizorala. Era insa doar un decor vechi ce astepta sa fie inlocuit. Cand facem 50 de spectacole cu ceasca noua...o sa le propun celor de la Tassimo sa umplem decorul cu cafea si sa sarbatorim succesul."


Tare as vrea sa sarbatoresc alaturi de ei implinirea a 50 de spectacole. Si apoi la implinirea a 200 si tot asa mai departe. Sunt o echipa frumoasa si talentata si merita aplauze calduroase si zgomotoase.
In regia Chris Simion am vazut recent Oscar si Tanti Roz, Mecanica inimii si Prestez servicii artistice. Cu prima ocazie voi ajunge si la spectacolul Te iubesc! Te iubesc?, dar si la alte spectacole ale acesteia.

Niciun comentariu: