joi, 22 mai 2014

Femeile din viata mea

Femeile din viata mea

adaptare de Letitia Vladescu dupa "Femeile din Manhattan", de John Patrick Shanley


Distributia: Letitia Vladescu, Raluca Ghervan, Cristina Florea


Teatrul Rosu, Music Club 




Rhonda, Judy si Billie sunt trei bune prietene care au o cariera de succes, dar viata lor emotionala este un dezastru.
Rhonda (Letitia Vladescu) este femeia parasita. Desi ar putea avea la picioarele ei orice barbat isi doreste, Rhonda este trista si inchisa in ea.
Billie (Raluca Ghervan) este femeia maritata care se plange ca este intr-o continua luna de miere. Vrea aventura, vrea emotii puternice, adrenalina.
Judy (Cristina Florea) este femeia singura si dura. Tanjeste si ea dupa dragoste, ca orice femeie, dar nu crede ca mai poate gasi un barbat normal si atragator.

Femeile se ajuta, se asculta, se cearta si se impaca. Inevital, schimbarea se produce. Apare un el? Nu, nu despre asta este vorba. Monologul de final al Rhondei este o lectie despre iubire si implinire sufleteasca. O voce puternica, putina psihologie si o durere traita la intensitate maxima.



Femeile din viata mea este un spectacol despre mine, despre tine, despre femeile din viata noastra. Un spectacol amuzant, emotionant, intrigant si usor amarui. Totusi, am avut senzatia ca putea sa spuna mai mult, voiam sa vad mai mult, sa traiesc mai mult alaturi de cele trei prietene. Sa fiu prietena lor si sa nu se mai termine seara.

Despre Femeile din viata mea (si a ei si a ta) a scris Monica pe blogul lui Emil. Si ce bine a scris. "Barbatii sunt si nu sunt. ....barbatii sunt un fel e pereche de adidasi albi. Care miros. Care f*t. Care uita ca s-au casatorit."

Un comentariu:

Andrei spunea...

Sigur, Rhonda e victima... #women.. :(