vineri, 16 mai 2014

Godzilla 3D

Godzilla 3D

Regia: Gareth Edwards

Distributia: Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Bryan Cranston, Juliette Binoche


Din 16 mai in cinematografe, Godzilla 3D este distribuit de MediaPro Distribution.


Godzilla 3D - un film care m-a emotionat. Godzilla este un film impresionant despre curaj si despre cat de neputinciosi suntem noi, oamenii, in fata fortei dezlantuite a naturii.

Omul e arogant crezand ca el controleaza natura, si nu invers. - Dr. Serizawa. 
Dr. Serizawa (Ken Watanabe) este un om de stiinta japonez care si-a dedicat intreaga viata cautarii lui Godzilla. Si l-a gasit. 


Ford vrea sa-i faca tatalui sau o surpriza cu ocazia zilei de nastere. Sandra, mama sa, pare sa-i fie complice. Doar ca ziua se termina tragic pentru familia Brody. Sandra (Juliette Binoche) isi pierde viata in centrala nucleara in care lucreaza. Locuitorii orasului sunt nevoiti sa-si paraseasca imediat casele. Asa se intampla cu Ford si cu tatal sau, nici macar o fotografie ca amintire nu mai au timp sa ia cu ei. 

15 ani mai tarziu. 
Joe Brody (Bryan Cranston) nu se poate desprinde de trecut, incearca sa descopere adevarul despre explozia nucleara si este arestat. 
Ford (Aaron Taylor Johnson) tocmai s-a intors dintr-o misiune militara. Isi doreste sa-si petreaca timpul cu sotia sa (Elizabeth Olsen) si cu baietelul lor, dar se vede nevoit sa plece sa-si ajute tatal. 



Efectele speciale sunt extraordinar de bine realizate, imaginile sunt convingatoare, sunetele sunt incredibil de bine redate.
Mi-ar fi placut sa o vad mai mult pe Juliette Binoche in acest film. Si pe Bryan Cranston, de asemenea. Si mi-ar fi placut sa se puna mai mult accent pe valoarea familiei. El este departe in Japonia, Elle Brody si baietelul sunt singuri si speriati in San Francisco
Personajul principal al filmului este Godzilla. Soparla uriasa, dinozaurul, monstrul care iese din adancurile marii, se hraneste cu energie nucleara, distruge orasul si totodata il apara de alte creaturi monstruoase.

Godzilla este o legenda.
Godzilla 3D este un film despre curaj si emotii, despre momentele de criza si despre alegerile pe care le facem in viata. Un must-see.

Niciun comentariu: