miercuri, 14 mai 2014

HipTrip

HipTrip Travel Film Festival este primul festival din Romania dedicat filmelor de calatorie. Festivalul va avea loc intre 23 si 25 mai la Cinema Union si Cinema Eforie.

Eu ador sa calatoresc, sa fiu libera si sa vad lumea. Imi place sa cunosc, sa invat, sa cercetez, sa descopar. Daca si tie iti place sa calatoresti, lasa-te inspirat de frumoasele filme din cadrul festivalului. Vei descoperi locuri minunate din tara sau din strainatate si vei intalni oameni pasionati de calatorii, exploratori si specialisti.

Vineri, 23 mai, vei descoperi orasul Istanbul in documentarul Istanbul Unveiled, cu Jessica Berkmen, regia Serif Yenen. Eu una abia astept sa-l descopar si tare imi doresc sa ajung si eu intr-o zi acolo.
Epoca de aur a muzicii cubaneze te asteapta de la ora 19 la Cinema Union in documentarul Buena Vista.

Sambata, 24 mai, poti face o calatorie in Marea Britanie (Britain in a day, ora 13.00 - Cinema Union) sau in Havana (7 days in Havana, ora 20.00 - Cinema Union). La Cinema Eforie cu incepere de la orele 19, jurnalistul britanic Charlie Ottley iti propune o incursiune in Wild Carpathia. El a strabatut Romania de la Carpati pana la Dunare si a incercat sa descopere tara cu tot ceea ce are ea mai frumos si mai deosebit.

Duminica, 25 mai, la Cinema Eforie te asteapta doua productii spaniole de succes: Obaba si Primos.

Programul complet al festivalului il gasiti pe pagina de facebook a HipTrip.

Niciun comentariu: