miercuri, 9 octombrie 2013

Closed circuit

Dimineata. O piata mare si aglomerata din Londra. Si..Bum. O explozie lasa in urma ei sute de victime.
Farroukh Erdogan (Denis Moschitto) este suspectul retinut in acest caz si urmeaza cel mai mare proces al secolului.
Procesul va avea doua sesiuni: sesiunea publica si sesiunea secreta. In sesiunea cu usile inchise Guvernul va folosi dovezi clasificate ultrasecrete pentru a-l pune sub acuzare pe Erdogan. Dovezile nu pot fi vazute de Erdogan sau de avocatul sau; astfel ca procurorul general numeste un avocat al apararii suplimentar, avocat aprobat de Guvern.
Claudia Simmons-Howe (Rebecca Hall) primeste accesul la documentele ultrasecrete si poate cere desecretizarea. Odata ce a primit aceste documente Claudia nu mai are voie sa ia legatura cu avocatul apararii sau cu Erdogan.
Doar ca avocatul apararii este Martin Rose (Eric Bana), barbatul cu care a avut o aventura. Iar cazul pe care il au ii apropie mult.

Martin este tenace si inteligent si lucrand la caz descopera o adevarata conspiratie. MI5, cei care pastreaza secretele in cazul Erdogan nu sunt ceea ce par a fi. Erdogan a fost recrutat de MI5 in urma unui atac terorist si facea parte din MI5 in momentul atentatului.
Claudia afla ca in tot acest joc este implicat chiar fiul lui Farroukh Erdogan si incearca sa-l apere pana acesta ajunge in tribunal sa depuna marturie.

Conspiratia insa este un cerc inchis, un cerc din care nu poti iesi viu cand vrei tu.

Filmul "Closed circuit" poate fi vazut din 11 octombrie in cinematografe fiind distribuit de Ro Image 2000.
"Closed circuit", in regia lui John Crowley, este un film interesant care te captiveaza din primele momente. Un film care te invata sa ai grija ce faci si ce vorbesti, sa ai grija in cine ai incredere. Nimic nu este ceea ce pare a fi!

Be careful who you trust!

Niciun comentariu: