luni, 7 octombrie 2013

Justin si cavalerii

Justin viseaza sa devina cavaler, asemeni bunicului sau Sir Roland. Tatal sau insa isi doreste ca unicul sau fiu sa devina avocat.
Bunica este cea care il incurajeaza sa-si urmeze visul, pentru ca simte ca nepotul are inima bunicului Roland. Bunica ii dezvaluie locatia unde cavalerii se antreneaza: Turnul Intelepciunii. Si Justin pleaca in calatoria vietii sale. Pe parcursul calatoriei sale Justin il cunoaste pe vrajitorul Melquiades, pe Sir Clorex, pe frumoasa si rebela Talia.
Ca orice cavaler Justin are o iubita, Lara - o tanara rasfatata de bani gata. Aventurile prin care trece Justin il maturizeaza si realizeaza ca Lara nu este fata potrivita pentru el.

Justin nu are o postura fizica impozanta, nu pare un barbat puternic care sa poata salva lumea, insa se antreneaza temeinic alaturi de prietenii bunicului sau si ajunge sa apere regatul de Sir Heraclio.


Justin si cavalerii este o poveste frumoasa despre respect si onoare, despre valori morale si viata. Cu vointa si antrenament poti salva lumea. Copiii au ce invata din povestea lui Justin si poate cine stie in viitor vom avea printre noi cavaleri adevarati, nu doar in animatii 3D.
Justin si cavalerii 3D din 4 octombrie in cinematografe, film distribuit de MediaPro Distribution.
Am vizionat filmul dublat si din primele momente am recunoscut vocea dulce a bunicutei: Irina Margareta Nistor. Vocea Larei: Diana Dumitrescu. Sir Clorex: Cabral. Au mai dublat: Mircea Solcanu, Roxana Ionescu s.a.

Niciun comentariu: